Γιάννα Τερζή και Ελένη Φουρέιρα - Η πρώτη κοινή συνέντευξη λίγο πριν τον Hμιτελικό της Eurovision

Την Γιάννα Τερζή και την Ελένη Φουρέιρα συνάντησε στην Λισσαβόνα ο Γιάννης Πουλόπουλος, λίγο πριν τον ημιτελικό της Τρίτης, για λογαριασμό της "Φωλιάς των ΚουΚου".


Οι δύο γυναίκες μίλησαν η μία για το τραγούδι της άλλης, με την Ελένη Φουρέιρα να σχολιάζει: "Μ' αρέσουν όλα στο τραγούδι. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα ήμουν η πρώτη που την "ανέβασα". Θεωρώ ότι η ΕΡΤ έκανε την καλύτερη επιλογή φέτος, είναι πολύ τυχεροί που έχουν την Γιάννα, γιατί είναι ένα τραγούδι με νόημα. Είμαι σίγουρη ότι θα "σκίσει". Είναι ό,τι καλύτερο από τις συμμετοχές των τελευταίων χρόνων και είναι από τα αγαπημένα μου". Της έδωσε μάλιστα και συγχαρητήρια on camera για το γεγονός ότι έχει βάλει τη δική της πινελιά στο τραγούδι της. 

Αντίστοιχα, η Γιάννα Τερζή δήλωσε πως η Ελένη Φουρέιρα τη στήριξε από την πρώτη στιγμή, τονίζοντας ότι είναι σαν να είναι στην ίδια οικογένεια. "Είδα την πρόβα της Ελένης και έχω πάθει σοκ" σχολίασε αρχικά και απευθυνόμενη στην ίδια της είπε: "Είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξεις σε όλη την Ευρώπη, αυτό που έχουμε δει και εμείς τόσα χρόνια. Αγαπώ το "Fuego", είναι από τα καλύτερα τραγούδια της Eurovision και η Ελένη "το σκίζει"". 

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα αστειευόμενη είπε να σταματήσουν να ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις, καθώς θα "κατηγορηθούν" ότι όλο αυτό ήταν "στημένο".

Δες όσα είπαν στο απόσπασμα που ακολουθεί: http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/53421_9abe4370e32bc11ca330f40a68c6e3b8.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)