Κατερίνα Ζαρίφη: Οι πρώτες δηλώσεις για την ένταξή της στο Epsilon και η άποψη της Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Epsilon και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι "Who's asking?". Η πρόταση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη χαροποίησε ιδιαιτέρως την Κατερίνα Ζαρίφη γιατί το τηλεπαιχνίδι ήταν ένα από τα μεγάλα της όνειρα.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τη νέα της τηλεοπτική στέγη στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, "Φτιάξε Καφέ να στα Πω", στο Epsilon. 

"Είναι μια πολύ αγαπημένη φίλη πια στο Epsilon, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Κάναμε ένα ραντεβού. Μετά από μία εβδομάδα άκουσα αυτό που ήθελα, δηλαδή τηλεπαιχνίδι, που είναι όνειρό μου να κάνω τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση. Μου είπε και τι τηλεπαιχνίδι και λέω "το κλείσαμε", είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως "όπως καταλαβαίνεις είναι το καλύτερό μου, γιατί ουσιαστικά πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι. Δηλαδή τηλεπαιχνιδάδες και παρουσιαστές θα γίνουν όλοι οι άνθρωποι που κάνουν τις ερωτήσεις. Στο εξωτερικό σπάει ταμεία. Εμένα μου αρέσει γιατί έχει αυτή την πρωτοπορία να κάνει πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που και θα κάνουν ερωτήσεις και θα συμμετέχουν παίζοντας. Όταν κάνεις αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει, νιώθεις πάντα έτοιμος ότι θα το προσπαθήσω και θα το υπηρετήσω. Δεν είσαι με την επιτυχία στην τσέπη πάντα, ούτε ξέρεις ότι είναι δεδομένο, άλλωστε είδαμε πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκειά της τηλεοπτικής σεζόν. Όμως είναι πολύ ωραίο από το να κάνεις κάτι στα κουτουρού να λες ότι επιστρέφω για να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει". 

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για την Ελένη Μενεγάκη, αφού το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη είναι άμεσα συνδεδεμένο με την παρουσιάστρια. Ρώτησε η Κατερίνα την ωραία Ελένη για το νέο της βήμα και αν "ναι" ποια η άποψή της; "Δεν ξέρω αν το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη. Θα ρωτήσω τους γύρω γύρω, έχει κλικάρει στα σάιτ, έχει δει ότι πήγα; Δεν το ξέρω. Η Ελένη είναι συνεργατοφιλοκατάσταση χρόνων. Νομίζω ότι θα είναι χαρούμενη για αυτό το βήμα. Έτσι πιστεύω, όσο την ξέρω. Θα την ρωτήσω όμως, γιατί το καλό με την Ελένη είναι ότι πάντα σου λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να σου βάζει φρου φρου και αρώματα. Η άποψή της για εμένα έχει τεράστια βαρύτητα. Αν δεν έχει η άποψη της Μενεγάκη βαρύτητα για την τηλεόραση, ποιος θα έχει;", εξήγησε η Κατερίνα.

Πηγή: peoplegreece.com (ΠΕΝΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ)