Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο ρόλος σε ξένη σειρά και το επόμενο βήμα στην καριέρα της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι. Ιδανικά, όπως λέει η ίδια στο People, θα ήθελε η επόμενη τηλεοπτική σεζόν να δομηθεί με έναν τρόπο που θα μπορούσε να συνδυάζεται με τη συμμετοχή της σε μια παράσταση.

"Φέτος είμαι από νωρίς σε συζητήσεις για διάφορα θεατρικά πρότζεκτ και ευχαριστώ όλους όσους με προσέγγισαν, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Με τον Γιώργο Βάλαρη μιλάμε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ Μαριχουάνα Stop, που θα ανέβει το χειμώνα. 

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει και το τηλεοπτικό μου βήμα, έτσι θα μπορέσω να πάρω τις σωστές αποφάσεις για το θέατρο. Επίσης, κουβεντιάζω για ένα ρόλο σε μια ξένη σειρά που θα προβληθεί μόνο στην Αμερική και τα γυρίσματα θα γίνουν εκτός Ελλάδος, ξεκινώντας το ερχόμενο φθινόπωρο. Αν προχωρήσει αυτό, θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα. Έμεινα ένα χρόνο εκτός της δουλειάς μου ως ηθοποιού και μου έλειψε πολύ".

Πηγή: peoplegreece.com (ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ)