Γρηγόρης Γκουντάρας: Η επιστροφή του μπροστά από τις κάμερες και το σχόλιο που πρόδωσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Στο Happy Day βρέθηκε την Πέμπτη ο Γρηγόρης Γκουντάρας και επέστρεψε μπροστά στις κάμερες από τη συχνότητα του Alpha. Ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να παραμένει στο δυναμικό του σταθμού της Κάντζας, παρά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με την παρουσία του χαροποίησε πολλούς, αλλά ειδικότερα τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα. Η μετεωρολόγος ανήρτησε στο instagram της φωτογραφία του. 

"Μας έχεις λείψει... Εμένα τουλάχιστον σίγουρα... Μιας και εξακολουθώ να είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου", σημείωσε η σύζυγος του δημοσιογράφου. 

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον στη δημοσίευση έχει ένα σχόλιο, που πιθανώς να προδίδει το επόμενο βήμα στην καριέρα του Γρηγόρη. Ο Βασίλης Καλλίδης σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτηση: "Σύντομα μαζί μας έμαθα ε;;". 

Ο μάγειρας του Πρω1νό μπορεί είτε να έκανε χιούμορ, ή να γνωρίζει κάτι περισσότερο για το επόμενο βήμα του Γρηγόρη. Δεν είναι τυχαία ούτε η χημεία που είχε φέτος -ως καλεσμένος- στην εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά και ούτε τα σενάρια που κυκλοφορούν από πέρσι για την μετακίνησή του στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. 

Δείτε το σχόλιό του: Πηγή: peoplegreece.com (ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)