Χτυποκάρδια στο Θρανίο - Δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου ανεβαίνουν στη σκηνή για την πολυαναμενόμενη παράσταση

Τα "Χτυποκάρδια στο Θρανίο" έρχονται στο θέατρο "ΗΒΗ" με ένα πραγματικά λαμπερό καστ που σιγά σιγά αποκαλύπτεται.Μετά την ανακοίνωση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, που θα υποδυθούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας, αλλά και τη συμμετοχή της Σοφίας Βογιατζάκη, στον ρόλο της οικιακής βοηθού Τασίας, ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Γαλανός προστίθενται στη λαμπερή ομάδα συντελεστών. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς θα υποδυθεί τον καθηγητή που εξετάζει τη... Λίζα Πετροβασίλη στην ιστορική σκηνή με τη "Ναυσικά" ενώ ο Νίκος Γαλανός θα ενσαρκώσει τον μπαμπά της πρωταγωνίστριας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αντίστοιχους ρόλους στην κινηματογραφική ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαν υποδυθεί ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αντίστοιχα. 

Παράλληλα να θυμίσουμε ότι τη διασκευή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ όπως έγινε γνωστό μία από τις συμμαθήτριες της πρωταγωνίστριας στο Κολλέγιο, θα υποδυθεί η Ζένια Μπονάτσου, δηλαδή η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου και φυσικά εγγονή της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)