Εβελίνα Παπούλια: "Ο έρωτας σε οδηγεί σε υπερβάσεις. Σε παρασύρει και κάνεις υπερβολές."


Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο περιοδικό Plan Be και στην δημοσιογράφο Μαρία Λυσάνδρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα και τις υπερβάσεις που "χρειάζεται" να κάνεις γι' αυτόν.


Η Βέρα, ο ρόλος που υποδύεσαι στο “Τατουάζ”, είναι μια γυναίκα δυναμική, η οποία παρόλα αυτά αφήνεται να “χάσει τον έλεγχο”, έχοντας παρασυρθεί από τα συναισθήματά της για τον Νικόλα Ρουμπέση (Ανδρέα Γεωργίου). Ως Εβελίνα ταυτίζεσαι καθόλου με τη Βέρα σ’ αυτό το κομμάτι; Θα υπερέβαινες τον εαυτό σου για χάρη μιας μεγάλης αγάπης;

"Ο έρωτας σε οδηγεί σε υπερβάσεις. Σε παρασύρει και κάνεις υπερβολές. Είναι ένα είδος υποταγής, όχι μόνο στον άλλον, αλλά και σε αυτό που εσύ πίστευες πως είσαι και τώρα πρέπει να αναθεωρήσεις.
Ο έρωτας εμπεριέχει τον φόβο μήπως χάσεις τον εαυτό σου μέσω της υποταγής, αλλά και την αδρεναλίνη της “επιβίωσης”, γιατί πολλές φορές σε “σκοτώνει”. Νιώθεις πως θέλεις να “κατασπαράξεις” τον άλλον, όπως το ίδιο νιώθει και ο άλλος για σένα. Αυτό γεννάει το πάθος! Είναι μεγάλη τύχη να μπορείς να αφεθείς σε αυτά τα συναισθήματα. Ποτέ μετά από έναν μεγάλο έρωτα δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος.
Και ναι, ταυτίζομαι με τη Βέρα και μου αρέσει που η Βάνα Δημητρίου στο σενάριο επιδιώκει να βγάλει και αυτήν την πλευρά του χαρακτήρα της".

ΠΗΓΗ: planbemag.gr