Μισέλ Φάιφερ: "Επιβίωνα με ντοματόσουπα και τσιγάρα"

Τους συντελεστές της κλασικής ταινίας "Ο Σημαδεμένος", 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επανένωσαν οι διοργανωτές του δημοφιλούς φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Μανχάταν.

Στο πάνελ συμμετείχαν οι Μισέλ Φάιφερ, Αλ Πατσίνο και Στίβεν Μπάουερ.  Η ηθοποιός, αν και άγνωστη ακόμα, είχε κλέψει την παράσταση με την ερμηνεία της υποδυόμενη μια ευάλωτη γυναίκα που έχει "εγκλωβιστεί" ανάμεσα σε δυο τοξικούς άνδρες. 

Και μπορεί ο συντονιστής να της έκανε μια προκλητική ερώτηση, αλλά η Φάιφερ είχε έτοιμη την απάντησή της. Η ερώτηση ήταν: "Πόσα κιλά ζύγιζες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας;" και η απάντηση της ηθοποιού ήταν η εξής: "Λοιπόν, δεν θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν. Ξέρετε, η ταινία ήταν προγραμματισμένη για να γυριστεί σε διάρκεια τριών ή τεσσάρων μηνών. Προσπάθησα να τη χρονομετρήσω, ώστε, καθώς τα γυρίσματα προχωρούσαν, έχανα κιλά και γινόμουν πιο αδύνατη. Τελικά, τα γυρίσματα κράτησαν έξι μήνες και μέχρι το τέλος, πεινούσα. Σε μια σκηνή, την τελευταία της ταινίας, ήμουν πιο αδύνατη από ποτέ, είχα εξαντληθεί και τα γυρίσματα δεν τελείωναν. Υπήρχαν συντελεστές που μου έφερναν κουλούρια να φάω, γιατί ανησυχούσαν για το βάρος μου. Νομίζω ότι επιβίωνα με ντοματόσουπα και τσιγάρα".

Πηγή: athensvoice.gr