Χιου Γκραντ: Τέλος οι ρομαντικές κομεντί για εμένα τώρα που γερνάω και ασχημαίνω

O Χιου Γκραντ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ρομαντικές κομεντί τώρα που είναι πλέον "μεγαλύτερος και ασχημότερος", προσθέτοντας πως σήμερα του προτείνουν μια μεγαλύτερη γκάμα ρόλων.


O 57χρονος ηθοποιός, που υποδύεται τον εκλιπόντα ηγέτη των Φιλελευθέρων Τζέρεμι Θορπ στη δραματική σειρά του BBC "A Very English Affair", λέει ότι σήμερα γίνεται μικρότερη κριτική εις βάρος των τηλεοπτικών ηθοποιών σε σχέση με το τι συνέβαινε στην αρχή της καριέρας του. 

"Υπήρχε μεγάλος σνομπισμός του τύπου "Τώρα είμαι ένας κινηματογραφικός αστέρας, δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση". Αλλά αυτό αλλάζει πλέον πολύ γρήγορα. Είδα ότι τώρα κάνει τηλεόραση και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Πάντα προσπαθούσα να δέχομαι ό,τι πιο διασκεδαστικό που προτεινόταν. Και όσο γερνάω και ασχημαίνω αλλάζουν και οι ρόλοι που μου προτείνονται", δήλωσε ο Γκραντ στους Radio Times. 

Ερωτηθείς αν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες ρομαντικές κομεντί, ο ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: "Πέταξε το πουλάκι". 

Ο Χιου Γκραντ απείχε ουσιαστικά από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τα τελευταία λίγα χρόνια και είχε επικεντρωθεί σε μια εκστρατεία μεταρρύθμισης του κανονισμού του Τύπου έπειτα από ένα μεγάλο σκάνδαλο με τηλεφωνικές υποκλοπές.

Πηγή: lifo.gr