Εύα Αντωνοπούλου - Η ζωή της μετά τον γάμο

Η Εύα Αντωνοπούλου, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ, δεν δίνει αρκετά συχνά συνεντεύξεις, κυρίως γιατί θεωρεί πως δεν έχει κάτι να διαφημίσει – προωθήσει, εκτός από τη δουλειά της. Οι μετρημένες φορές που μιλάει για τη ζωή της, επαγγελματικά και προσωπικά, είναι πάντα με αγάπη, σεβασμό και αλήθεια.

Πρόσφατα, η Εύα Αντωνοπούλου, μίλησε στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ και στην Χριστίνα Πολίτη για τη ζωή της μετά τον γάμο και κατά πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της. 

Η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, το 2013. 

Κατά πόσο λοιπόν, άλλαξε η ζωή της μετά τον γάμο; 
"Δεν άλλαξε καθόλου. Ή μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο. Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, κι ο καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα" αναφέρει η Εύα Αντωνοπούλου. 

Δεν είναι ρομαντικό πράγμα ο γάμος; 
"Είναι ό, τι πιο ρομαντικό να παντρεύεσαι φουλ ερωτευμένος. Γιατί αν δεν είσαι είναι φυλακή και βλέπεις πώς καταλήγουν οι γάμοι συμφέροντος. Ο γάμος νομιμοποιεί το να παίρνεις τον σύντροφό σου από το χέρι και να πορεύεστε μαζί στη ζωή. Στον έρωτα, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές, στα γέλια, στα ταξίδια, στα προβλήματα, σε όλα". 

Για το αν ο γάμος δίνει μια ασφάλεια στις γυναίκες απαντά: 
"Ναι, σίγουρα δίνει, αλλά όχι μόνο στις γυναίκες, που έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανασφαλείς. Εμένα μου παρέχει την ασφάλεια με την έννοια της ζεστασιάς, της αγάπης. Ότι το βράδυ θα γυρίσω στο σπίτι και μαζί θα συζητήσουμε όλα αυτά που έγιναν μέσα στην ημέρα, που μας απασχολούν και μας αγχώνουν". 

Σου έκανε πρόταση με δαχτυλίδι; 
"Ναι, με δαχτυλίδι που δεν βγαίνει ποτέ. Είναι πάντα στο χέρι μου". 

Ήταν σίγουρος ότι θα δεχόσουν; Σκέψου να έλεγες όχι! 
"Όλοι οι άντρες έχουν άγχος όταν κάνουν την πρόταση γάμου. Ειδικά όταν είναι πολύ ερωτευμένοι", λέει κλείνοντας.