"Η Μελάνια είναι υπέροχη, αλλά πολύ περιορισμένη": Η Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει τι είδε στην Πρώτη Κυρία των ΗΠA

Η Μελάνια Τραμπ είναι εξαιρετική συντροφιά, σύμφωνα με την Μπριζίτ Μακρόν που μόλις επέστρεψε από τις ΗΠΑ έσπευσε να σχολιάσει τη συνάντησή της με την αμερικανίδα Πρώτη Κυρία.


Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Monde στο τέλος της τριήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου στην Ουάσινγκτον, η Μπριζίτ δήλωσε ότι το 48χρονο πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία ήταν "πραγματικά πολύ ευχάριστο", αλλά πρόσθεσε πως η Μελάνια ζει πολύ περιορισμένη. 

"Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί", είπε. "Όμως η Μελάνια δεν μπορεί να κάνει τίποτα...", είπε η κα Μακρόν. "Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στο Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι" είπε. 

Επέμεινε ότι σε αντίθεση με μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, η Μελάνια ήταν "ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή". 

"Τα πάντα ερμηνεύονται υπερβολικά. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά εργάζεται σκληρά για να το κρύψει. Γελά πολύ εύκολα με όλα, αλλά το δείχνει λιγότερο από ό,τι κάνω εγώ". 

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η κα Μακρόν δήλωσε ότι προσπαθεί να την κάνει όσο πιο φυσιολογική γίνεται, συνεχίζοντας να βλέπει τον γιο της και τις δύο κόρες της με τον πρώτο σύζυγό της. "Δεν έχω αλλάξει στο μυαλό μου", είπε. "Είμαι ακόμα η γυναίκα του Εμανουέλ Μακρόν, όχι του προέδρου. Δεν αισθάνομαι σαν μια πρώτη κυρία".

Πηγή: lifo.gr