Τιμολέων Διαμαντής: Οι απειλές που τον στεναχώρησαν & η απόφαση για το πώς θα διαθέσει τις 50 χιλιάδες ευρώ


Ο Τιμολέων Διαμαντής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του στο MasterChef και μίλησε για όλα! Ο νέος Έλληνας MasterChef παραδέχθηκε πως δέχθηκε απειλές στο διαδίκτυο από haters, ενώ ανακοίνωσε πώς σκέφτεται να διαθέσει τις 50 χιλιάδες ευρώ του επάθλου. 


«Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια. Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν "να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο", πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου» παραδέχθηκε ο Τιμολέων στο DownTown ενώ για το αν πανικοβλήθηκε διαβάζοντάς τα εξήγησε: «Στην αρχή φρίκαρα μη στεναχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα. Πλέον όμως δεν με νοιάζει τίποτα και δεν με επηρεάζουν. Γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός».

Όσο για το τι θα κάνει τα χρήματα του επάθλου, ο Τιμολέων Διαμαντής τόνισε: «Για να μη παρεξηγηθώ, θα δώσω ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που κέρδισα σε οργανισμούς. Θέλω να βοηθήσω τους καρκινοπαθείς Βόλου και τα παιδάκια με καρκίνο. Είμαι ευαισθητοποιημένος σε αυτό το κομμάτι, γιατί πέρασε ο πατέρας μου από αυτό και τον έχασα. Σε αυτόν αφιερώνω και τη νίκη μου. Έχω ανάγκη να κάνω αυτή την κίνηση. Θα με κάνει να νιώσω καλύτερα» συμπληρώνοντας: «Να  τα πάρω με το καλό και θα δούμε! Σίγουρα όμως θέλω να τα επενδύσω γαστρονομικά. Χρωστάω και στα φιλαράκια μου ένα ωραίο γαστρονομικό ταξίδι»

ΠΗΓΗ: yupiii.gr