Η Αμάλ Κλούνεϊ για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue: Το φλερτ με τον Τζορτζ, η πρόταση γάμου και τα δίδυμα

Η Αμάλ Κλούνεϊ, γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue.Η φωτογράφιση δια χειρός Άνι Λίμποβιτς έγινε στο σπίτι της Αμάλ στη Βρετανία και στη συνέντευξή της η 40χρονη δικηγόρος μιλά ανοιχτά για τα δίδυμα παιδιά της, το πώς σαγήνευσε τον Τζορτζ Κλούνεϊ, την καριέρα της και τις δυσκολίες του να εκπροσωπείς πρόσφυγες και να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά τους, τη διατροφή, την σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα #MeToo και, φυσικά, τη μόδα. Αυτά είναι τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής της: 

Η πρώτη λέξη των διδύμων ήταν το "mama". Η Αμάλ είπε στη Vogue πως ο Τζορτζ ήταν "πολύ προσεκτικός για να είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη λέξη θα ήταν αυτή που θα έλεγαν πρώτη". 

Αυτοχαρακτηρίζεται party animal. Μιλώντας για την εποχή που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, λέει πως ήταν σημαντικό για εκείνη να διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή της. Όταν σπούδαζε, αυτό γινόταν "αβίαστα" επειδή λάτρευε να πηγαίνει σε αυτό το πανεπιστήμιο που ήταν "πολύ πιο διεθνές. Υπήρχαν αγόρια εκεί!". Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και η μητέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η Αμάλ διασκέδαζε πολύ και δούλευε πολύ". Ο Τζορτζ πιστεύει πως η γυναίκα του είναι πολύ πιο κουλ από όσο είναι πραγματικά. Στο άρθρο αναφέρονται σε πολλά σημεία φράσεις του διάσημου ηθοποιού για την Αμάλ και μεταξύ άλλων έχει πει για εκείνη: "Είναι επαγγελματίας κι εγώ είμαι ο ερασιτέχνης. Έχω την δυνατότητα να βλέπω κάποιον στο απόγειο της καριέρας του να κάνει τη δουλειά καλύτερα από οποιονδήποτε". Ο Τζορτζ αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου αφού την είδε με μερικές καμηλοπαρδάλεις. "Αν γνωρίζεις το παραμικρό για την τρελή ζωή μου, θα ξέρεις πως είχα αφοσιωθεί στην ιδέα ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά (σ.σ. υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ για μερικά χρόνια). Αλλά άρχισα να βγαίνω με την Αμάλ κι αμέσως κατάλαβα πως εκεί υπήρχε κάτι πολύ διαφορετικό", έχει πει ο ηθοποιός. Η "επιφοίτηση" περί γάμου του ήρθε όταν κάποια στιγμή πήγαν μαζί για σαφάρι στην Αφρική. "Ήρθαν προς το μέρος της μερικές καμηλοπαρδάλεις. Έτσι ξαφνικά. Την τράβηξα μια φωτογραφία και χαμογελούσε. Τότε είπα στον φίλο μου τον Μπεν, "Σκέφτομαι να της ζητήσω να με παντρευτεί", κι αυτός μου απάντησε, "Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα"", πρόσθεσε. 

Η Αμάλ τρώει γλυκά όταν στρεσάρεται. Ειδικά αυτήν την περίοδο που γράφει ένα βιβλίο μαζί με έναν συνάδελφό της, κάθε φορά που βρίσκονται και νιώθει πως πιέζεται, καταναλώνει "μεγάλες ποσότητες από ζαχαρωτά", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Vogue. Είναι θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος #MeToo. "Είμαστε σε ένα σημείο που ο "άρπαγας" άντρας αισθάνεται λιγότερο ασφαλής και μια επαγγελματίας γυναίκα αισθάνεται περισσότερο ασφαλής, κι αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε", λέει η ίδια, τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί καθόλου που πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και οι άντρες νιώθουν επίσης ανασφάλεια στο εργασιακό τους περιβάλλον. 

Ο Τζορτζ και η Αμάλ κράτησαν ζωντανό το ειδύλλιο μέσω μέιλ. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ο Τζορτζ "της έγραφε συνεχώς σημειώματα με τη φωνή του σκύλου του, Αϊνστάιν, που υποτίθεται πως ήταν παγιδευμένος σε διάφορα μέρη και χρειαζόταν νομική βοήθεια για να σωθεί".

Πηγή: lifo.gr