Η Μέριλ Στριπ θα παίξει την πριγκίπισσα Λέια στο "Episode IX";

Η σκέψη και μόνο να παίξει κάποια άλλη ηθοποιός το ρόλο της πριγκίπισσας Λέια Οργκάνα πέρα της Κάρι Φίσερ, η οποία έχει ταυτιστεί με τον συγκεκριμένο ρόλο, θεωρείται από πολλούς οπαδούς της σειράς "Star Wars" σκέτη ιεροσυλία.

Αλλά με το θάνατο της Φίσερ και την ιστορία της Λέια να βρίσκεται στον αέρα μετά το "Οι Τελευταίοι Jedi", κάποιοι προσπαθούν να βρουν τρόπους έτσι ώστε να δώσουν στην αγαπημένη τους πριγκίπισσα το φινάλε που πραγματικά της αρμόζει, με το να ζητάνε να δοθεί ο ρόλος σε μια άλλη ηθοποιό. Οχι όμως να πάρει το ρόλο όποια κι όποια. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα προσπαθούν να μαζέψουν υπογραφές online έτσι ώστε η Μέριλ Στριπ να παίξει το ρόλο της Λέια στο "Episode IX". Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν μαζέψει πάνω από 8.000 υπογραφές (με στόχο τις 9.000), το οποίο μοιάζει μηδαμινό σε σχέση με το πόσοι φανς της σειράς υπάρχουν εκεί έξω, αλλά δείχνει ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν την αγαπημένη τους πριγκίπισσα να φύγει τόσο εύκολα και να δώσουν ένα τέλος στην ιστορία της. 

Σύμφωνα με αρμόδιους της Lucasfilm όμως η πριγκίπισσα Λέια δεν θα κάνει την εμφάνισή της στο τελευταίο επεισόδιο της νέας τριλογίας, αλλά ούτε έχουν σκοπό να ψηφιοποιήσουν την Κάρι Φίσερ για το σκοπό αυτό. Αν και αρχικά το "Episode IX" είχε γραφτεί με σκοπό να επικεντρωθούν αρκετά στο χαρακτήρα της Λέια, όλα αυτά άλλαξαν με το θάνατο της Φίσερ. Αλλά ακόμα και αν αρκετοί φανς έχουν σκοπό να μην παραδώσουν τα όπλα τόσο εύκολα, το να δώσουν το ρόλο σε μια άλλη ηθοποιό, ακόμα και αν αυτή είναι η Μέριλ Στριπ, ακούγεται πραγματικά τόσο ξένο.

Πηγή: flix.gr (Χρήστος Μπακατσέλος)