Το μικρό denim brand που φορά η Meghan Markle έχει πλέον τρίμηνη λίστα αναμονής

Μπορεί μέχρι στιγμής να μετρά λίγες επίσημες εμφανίσεις ως μέλλουσα δούκισσα, αλλά η Meghan Markle έχει αποδείξει ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα της μόδας - σχεδόν ό,τι φορά γίνεται αμέσως sold out.Αυτό επιβεβαιώνει και η εξέλιξη του μικρού brand με jeans, Ηuit, η αυξημένη ζήτηση του οποίου οδήγησε στην αναζήτηση μεγαλύτερου εργαστηρίου, στην επέκταση του προσωπικού αλλά και σε μία λίστα αναμονής που αγγίζει τους τρεις μήνες! 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Meghan φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι του brand για μια επίσκεψη στο Cardiff με τον πρίγκιπα Harry. Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος του Huit, η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που η εταιρεία αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο εργοστάσιο προκειμένου να ανταποκριθεί. "Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μεταφερθήκαμε σε νέο χώρο, προσλάβαμε δύο ακόμα άτομα και έχουμε λίστα αναμονής 3 μηνών!", σημειώνει. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Το λευκό παλτό από το brand The Line που φόρεσε στην πρώτη εμφάνισή της έγινε sold out μέσα σε μερικά λεπτά, ενώ η τσάντα που επέλεξε στη δεύτερη εμφάνισή της έβαλε το brand Strathberry στον fashion χάρτη (έκτοτε έχει επιλέξει και άλλες δημιουργίες του). 

Φυσικά, αντίστοιχη επιρροή έχουν σημειώσει και πολλά outfits της Kate Middleton, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα από τα "δίδυμα" με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας.

Πηγή: madamefigaro.gr