Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λέει πως δεν υπάρχει κανένας καυγάς με την Κιμ Κατράλ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε πως δεν υπάρχει κανένας "καυγάς" με την Κιμ Κατράλ και πως θέλει να "επαναπροσδιορίσει" την κόντρα μεταξύ τους. Οι διάσημες πρωταγωνίστριες του "Sex and the City" πριν μερικό καιρό απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους, με την Κιμ Κατράλ να επιτίθεται ευθέως και δημοσίως στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Η Σάρα είχε στείλει συλλυπητήρια στην Κιμ, που ωστόσο της απάντησε οργισμένη πως δεν χρειάζεται "την αγάπη και την υποστήριξή της". 

Η Κιμ Κατράλ έχει επίσης ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να κάνει τρίτη ταινία "Sex and the City", παρόλο που οι υπόλοιπες τρεις συμπρωταγωνίστριές της έχουν εκφράσει επιθυμία και προθυμία για νέο σίκουελ. 

Σε νέα συνέντευξή της στο Vulture, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επέμεινε πως δεν υπάρχει κανένας καυγάς ανάμεσά τους και πως έχει την διάθεση να αλλάξει κλίμα μεταξύ τους. 

"Θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω σε όλους πως δεν υπάρχει καυγάς. Δεν είπα ποτέ τίποτα άσχημο, μη υποστηρικτικό κι εχθρικό, οπότε θα ήθελα πολύ να το επαναπροσδιορίσω. Ανέκαθεν εκτιμούσα απεριόριστα τη δουλειά της Κιμ και την συνεισφορά της. Αν επιλέγει να μην κάνει τρίτη ταινία, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που είπα ποτέ", είπε χαρακτηριστικά. 

Η Κιμ είχε κατηγορήσει τη Σάρα, πως έχει υιοθετήσει την περσόνα του "καλού κοριτσιού", χαρακτηρίζοντάς την "υποκρίτρια και σκληρή". Ωστόσο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να μπει ποτέ στη διαδικασία του να τσακώνεται δημοσίως. 

"Ποτέ στη ζωή μου δεν μάλωσα με κανέναν δημοσίως, ούτε σκοπεύω να το κάνω. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν πρόκειται για δύο γυναίκες στο πλατό που μαλώνουν, επειδή αυτό δεν συνέβη ποτέ. Περάσαμε 10,12 χρόνια της ζωής μας κάνοντας κάτι που εγώ λάτρεψα και νιώθω περήφανη που ήμουν κομμάτι του. Δεν θέλω αυτό να το εξαφανίσει ή να αλλάξει την εμπειρία του κοινού που υπήρξε καλό μαζί μας για τόσον καιρό", κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

Πηγή: lifo.gr