Ντορέττα Παπαδημητρίου - Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο TV Page αναφέρεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά πως η σχέση τους είναι φιλική. 

Τι παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση; 
Βλέπω "Survivor" κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, και τις Παρασκευές παρακολουθώ το "Dancing with the Stars", που είναι ένα πρόγραμμα που αγαπώ πολύ. 

Το "Τατουάζ" δεν το έχεις παρακολουθήσει; 
Έχω δει κάποια επεισόδια, αλλά δεν το παρακολουθώ συστηματικά. 

Πώς σου φάνηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ηθοποιός; 
Ο Γιώργος είναι πολύ καλός στο "Τατουάζ". Είναι πολύ άμεσος, πειστικός και, παρόλο που είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά, φαίνεται σαν να το έχει ξανακάνει. Εργάζεται με πολλή υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, δεν ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. 

Τον βοηθάς να διαβάζει τον ρόλο του; 
Δεν έχει ανάγκη τη δική μου βοήθεια ο Γιώργος. Οι συνεργάτες του στο "Τατουάζ" είναι πιο κατάλληλοι για να τον καθοδηγήσουν. Εννοείται πως όταν ζητήθηκε η γνώμη μου, την είπα, αλλά έχει μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για το "Τατουάζ" – κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. 

Τι τον συμβούλευσες όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο "Τατουάζ"; 
Ήμουν από την αρχή πολύ θετική, γιατί ήξερα ότι, εφόσον αποφασίσει να κάνει κάτι, θα το κάνει καλά. 

Παρόλο που έχεις διαψεύσει κατά καιρούς τις πληροφορίες που σε θέλουν να είσαι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι φήμες επιμένουν. Ποια είναι η αλήθεια; 
Την αλήθεια την έχουμε πει πολλές φορές και εγώ και ο Γιώργος και στο παρελθόν και τώρα που κυκλοφόρησαν νέα δημοσιεύματα. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε μια πολύ όμορφη φιλική σχέση και τίποτα παραπάνω. 

Αν δεν ήσασταν μόνο φίλοι, αλλά ζευγάρι, θα το παραδεχόσουν σε μια συνέντευξη; 
Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Μπορώ να μιλήσω γι' αυτό που συμβαίνει, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που λέω: με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. 

Εσύ το λες, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει... 
Ε, και τι να κάνω; Να πω κάτι που δεν ισχύει; 

Η παρουσιάστρια του "Survivor Panorama", που βλέπουμε κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ, εξηγεί στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό TV Page γιατί το "Survivor" δεν θα γίνει φτωχότερο τώρα που αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Ποιο από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο "Survivor" σε έχει εκπλήξει με τη συμπεριφορά του; 
Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτούς που βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι. Από αυτούς που έχουν φύγει, το πρόσωπο που με εξέπληξε ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν περίμενα ούτε ότι θα πήγαινε στο "Survivor" ούτε ότι θα άντεχε να ζει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες. Ηταν μια εικόνα της Κωνσταντίνας που δεν είχαμε δει. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά ούτε είχα σχέση μαζί της. Τη γνώρισα, όπως και ο περισσότερος κόσμος, μέσα από το "Survivor". Αυτό που είδα, λοιπόν, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. 

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την αποχώρησή της, είπε ότι τώρα ο κόσμος μπόρεσε να δει το πραγματικό της πρόσωπο. 
Επειδή μια παρουσιάστρια κάνει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξέρουμε 100% πώς είναι στην πραγματικότητα. Σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, όπως αυτές του "Survivor", βλέπεις κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα κάποιου που κανονικά θα μπορούσε να κρύβει. Αυτά που είδαμε από την Κωνσταντίνα στο "Survivor" ήταν πολύ θετικά και γι' αυτό κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, παρόλο που αγωνιστικά δεν ήταν και τόσο καλή. 

Πιστεύεις ότι το "Survivor" θα είναι φτωχότερο και θα έχει μικρότερα νούμερα τηλεθέασης τώρα που έφυγε η Σπυροπούλου; 
Είναι άδικο για όλους τους άλλους να λέμε ότι όλο το παιχνίδι ήταν η Σπυροπούλου. Νομίζω ότι το "Survivor 2" έχει πολύ ενδιαφέρον, κι αυτό θα μεγαλώνει όσο φτάνουμε προς το τέλος.