Γιώργος Αγγελόπουλος - Το νέο εγχείρημα και η εξομολόγηση για τον χαμό του πατέρα του

Για την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει αλλά και τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό People.


Μετά τον χώρο της υποκριτικής ο Ντάνος "εισέβαλλε" και σε αυτόν της συγγραφής, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο βιβλίο "ξεκινά από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι το Survivor και πλέκει γεγονότα της ζωής μου πριν και μετά. Είναι καθαρά παρακινητικού χαρακτήρα και γνωστοποιεί και όσα μοιράζομαι μέσα από motivational συνέδρια που κάνω, διαλόγους με το κοινό. Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί που μπορούν να το κάνουν, να δίνουν κίνητρο σε ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους. Δεν έγινα ξαφνικά γκουρού. Απλά θέλω να μοιραστώ πράγματα που με βοήθησαν με τον κόσμο, εξηγώντας πώς με βοήθησαν". 

Στη συνέντευξή του αναφέρεται και στον αναπάντεχο χαμό του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. "Ήμουν 14 ετών και η αλήθεια είναι ότι έγινε μέσα σε δύο μήνες. Δεν θέλω να σταθώ στο ίδιο το γεγονός, γιατί σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις" δήλωσε και συμπλήρωσε πως "ευτυχώς είχα δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου. Και λέω ευτυχώς, γιατί μετά από αυτά πάτησα πιο γερά στα πόδια μου και συνειδητοποίησα πολλά".