Μάγκυ Ταμπακάκη: Ήθελα να αφήσω κάτι μόνο για τον Τιμολέων. Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω


Καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Μάγκυ Ταμπακάκη, μετά την αποχώρηση της από το MasterChef. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, η οποία εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά της, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλους και για όλα!

Για την οικειοθελή αποχώρηση αλλά και την επιστροφή της στον διαγωνισμό, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, η σεφ αρχικά ξεκαθάρισε πως η λέξη «δίλημμα» που χρησιμοποίησε ήταν λάθος, καθώς όπως είπε «ήμουν θολωμένη και το μόνο που ήθελα ήταν να λύσω το πρόβλημα με το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, απλά σκέφτηκα ότι "τώρα έπρεπε να γίνει;".

Η ίδια ανέφερε πως δεν είναι ο άνθρωπος που εύκολα τη συμπαθεί κάποιος, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε ποτέ ότι τη φοβόντουσαν μαγειρικά οι συμπαίκτες της. «Περίμενα ότι θα αντιδρούσαν. Ήταν θέμα αντιπάθειας, γιατί δεν κατάλαβα ποτέ ότι με φοβόντουσαν επειδή είμαι καλύτερη μαγείρισσα. Διότι ήταν μάγειρες χρόνια και γνώστες πολλών τεχνικών» εξήγησε.
Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στον Τζώρτζη και στην αλλαγή της συμπεριφοράς του, μόλις εκείνη επέστρεψε στο παιχνίδι. «Ο Τζώρτζης ήξερε εξαρχής τα πάντα. Είχα κλάψει πολλές φορές δίπλα του και ο ίδιος ήξερε την κατάσταση με το παιδί μου. Μου είχε πει "θα φύγεις γιατί είσαι μάνα, αλλά εγώ θα σε ήθελα μέσα". Μόλις επέστρεψα τον βλέπω απέναντι μου, με αγκαλιάζει, με φιλάει και μου λέει "μου έλειψες!". Και με το που κλείνουν οι κάμερες πάει και λέει "εγώ δεν τη θέλω τη Μάγκυ, θέλω να φύγω αν μπει η Μάγκυ. Γιατί το θεωρώ ανήθικο". Ανήθικο γιατί; Δεν έκανα κακό σε κανέναν. Μου πρότειναν να ξαναγυρίσω και μπήκα με το σπαθί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γράμμα που άφησε κατά την αποχώρηση της, στο οποίο μάλιστα απευθύνθηκε μόνο στον Τιμολέων. «Ήθελα να αφήσω κάτι μόνο για τον Τιμολέων. Γιατί δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω. Ήμουν χάλια, ήμουν "άδεια" δεν ήξερα τι να κάνω. Ένιωθα ότι θέλω να φύγω τρέχοντας. Έγραψα δυο λέξεις σε ένα χαρτί και είπα αυτό είναι για τον Τιμολέων. Δεν μπορώ να υποκριθώ γιατί δεν μου βγαίνει. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr