Έλενα Ράπτη: Η ιδιαίτερη συνεργασία με την Μιρέλα Πάχου

Συνδετικός κρίκος στη συνεργασία της Έλενας Ράπτη και της Μιρέλας Πάχου είναι ο Λούκας Γιώρκας. Ο τραγουδιστής ήταν η αφορμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους η όμορφη πολιτικός και η ταλαντούχα τραγουδοποιός. Πού συνεργάστηκαν; Στην πρωτοβουλία της Θεσσαλονικιάς πολιτικού με την καμπάνια "ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ".


Η καμπάνια "ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ολοκληρώνει σύντομα την παραγωγή της δεύτερης ιστορίας κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Το Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα", με πρωταγωνιστή ένα αγόρι του Δημοτικού που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από ένα 16χρονο αγόρι. Στην δεύτερη ιστορία δίνει φωνή η Μιρέλα Πάχου και το ανακοίνωσε και η ίδια η Έλενα Ράπτη μέσα από ένα post που έκανε στη σελίδα της στο facebook. 

Στο κείμενό της πρόσθεσε μάλιστα και δύο backstage φωτογραφίες από την ημέρα της ηχογράφησης στην οποία ήταν παρών και ο Λούκας Γιώρκας. Φαίνεται πως παρά τον χωρισμό τους διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί για το έργο που έχει αναλάβει η Έλενα Ράπτη.

Πηγή: tlife.gr