Οι φήμες λένε κάτι πολύ ευχάριστο για τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη

Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη: Δύο τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουμε ταυτίσει. Τι κι αν έχουν κάνει και οι δύο τα solo τηλεοπτικά τους βήματα και είχαν και ιστορικό πριν τους δούμε μαζί συμπαρουσιαστές; Το "Δέστε τους" ήταν η επικότερη εκπομπή και των δύο και έχει χαραχθεί για τα καλά στη μνήμα μας το γέλιο που κατάφερε να μας χαρίσει.

Η καυστική και έξυπνη σάτιρα του Νίκου, με ευστροφία και πάντα to the point ήταν το στοιχείο του και αυτή η εκπομπή φρόντιζε να το αναδείξει στο έπακρο με τις στήλες της. Η δε Μαρία, δε φοβόταν να τσαλακωθεί, να χορέψει και να συμπληρώσει το χιούμορ του με τον πιο άμεσο τρόπο, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν ένα πινκ-πονκ από έξυπνες ατάκες. 

Αυτά φαίνεται να επηρέασαν την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, το νέο ισχυρό πρόσωπο του Epsilon, που οι φήμες θέλουν ως την πιθανότερη τηλεοπτική στέγη του διδύμου από τη νέα σεζόν. Χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί το ακριβές concept της εκπομπής, το ραντεβού έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και όλα δείχνουν πως οι υπογραφές δεν θα αργήσουν να πέσουν. Ας μην ξεχνάμε κιόλας πως η Άλκηστις είχε συνεργαστεί ξανά με την ξανθιά παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ, όπου και συμπαρουσίαζε εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη. Φήμες λένε ότι ακόμη και τότε επιθυμούσε την ένταξη του Νίκου στην εκπομπή, αλλά ο ίδιος δεν ήταν διαθέσιμος. 

Ένας ακόμη συνειρμός που κάνουμε εμείς βέβαια είναι και η ύπαρξη της Κατερίνας Καινούργιου στο δυναμικό του Epsilon, η οποία βέβαια είναι πλέον "κεντρικιά" και αμφιβάλλουμε ότι θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει πάλι στη στελέχωση ενός πάνελ όπου πρωταγωνιστές θα είναι άλλοι. Μένει να δούμε τι θα προκύψει τελικά, με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο και τις ανακατατάξεις να παίρνουν φωτιά.

Πηγή: peoplegreece.com