Μάκης Πουνέντης - Γιατί απουσίαζε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγακη; Όσα είπε ο ίδιος

Καλεσμένος της "Φωλιάς των ΚουΚου" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Μάκης Πουνέντης και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του εξήγηση για την απουσία του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, "εκεί ήμουν, απλά δεν βγήκα στον αέρα. Δεν έχω έναν ρόλο στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που μιλάει για τις ταινίες ή ο Τάσος Τεργιάκης που μιλάει για την επικαιρότητα. Χθες συγκεκριμένα, είχε μια γυναικοπαρέα. Θα χωθώ εγώ στη γυναικοπαρέα να μιλήσω γιατί πράγμα; Είναι ωραίο να γίνεται μια ανανέωση στην εκπομπή". 

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν τον ενοχλεί αν μερικές ημέρες της εβδομάδας δεν εμφανιστεί στην εκπομπή και τόνισε ότι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη είναι προσωπική και όχι επαγγελματική. "Για πρώτη φορά είμαι σε μια εκπομπή που δεν είμαι ο βασικός παρουσιαστής. Δεν με ενδιέφερε στη συγκεκριμένη φάση. Ψάχνω ανθρώπους "μέντορες" πια. Μου λείπει το να βλέπω και να μαθαίνω πράγματα. Ήθελα να είμαι στην Ελένη γιατί η Ελένη πέρα από φίλη είναι και μια επιτυχημένη γυναίκα" δήλωσε.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)