Μαρία Μπακοδήμου - Φώτης Σεργουλόπουλος: Τελικά, είναι τεταμένες σήμερα οι σχέσεις τους;

Η Μαρία Μπακοδήμου πάντα προστάτευε την προσωπική της ζωή, καθώς όλα τα χρόνια ύστερα από το διαζύγιό της η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν εκείνη με τον εικαστικό Τίμο Λειβαδίτη, η οποία έληξε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.


Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι, αν και χώρισαν, εξακολουθούν να συνεργάζονται επαγγελματικά στην εταιρεία ρούχων που έχει εκείνη. 

"Δεν συνεργαζόμαστε πια" αρκείται να πει, ενώ το ίδιο φειδωλή στις απαντήσεις της είναι όταν τη ρωτώ αν υπάρχει κάτι νέο και συναρπαστικό στην προσωπική της ζωή. "Θα μιλούσα ξανά για τα προσωπικά μου, μόνο αν δεν μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα μιλήσω για τη ζωή μου, παρά μόνο αν με τσακώσετε" μου ξεγλιστρά γελώντας. 

Αφήνοντας πίσω το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, στέκομαι σε έναν άνθρωπο που, εκτός από φίλος ζωής, ήταν και ο τηλεοπτικός της παρτενέρ για δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια: Φώτης Σεργουλόπουλος. "Με τον Φώτη, αν και είχαν γραφτεί διάφορες ανακρίβειες για τη σχέση μας, είμαστε καλά. Έχουμε ζήσει μια ζωή μαζί. Έχει βαφτίσει τον Άρη, το μικρότερο γιο μου, κι εγώ τον Γιώργο. Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε. Το γεγονός πως δεν συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει στο παραμικρό τη σχέση μας" ξεκαθαρίζει η Μαρία Μπακοδήμου. 

Ποια ήταν η γνώμη του για την ανάληψη της παρουσίασης του Power of Love; "Δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα πριν ξεκινήσει, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Καταφέραμε να συναντηθούμε, αν και βιαστικά, ένα από τα μετρημένα Σαββατοκύριακα που ήρθα στην Αθήνα. Είδα τον Φώτη και είπαμε τα νέα μας. Αν είχε να μου πει πως κάτι δεν του αρέσει, θα μου το έλεγε. Δεν μου είπε, όμως, κάτι". Θα την ξαναδούμε άραγε με τον Φώτη τηλεοπτικά ή αυτός ο κύκλος του διδύμου Φώτης – Μαρία έκλεισε; "Ο κύκλος έκλεισε, αλλά μπορεί να ανοίξει ένας άλλος" μου λέει χαμογελώντας. Στην τελευταία σεζόν του ΦΜ Live στην ομάδα της εκπομπής βρέθηκε για τρεις μόλις μήνες η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έμαθα πως θα φύγω χωρίς να μου το πουν οι παρουσιαστές. Δεν με χαιρέτησαν καν". Έχοντας τη Μαρία απέναντί μου, της ζητώ να μου κάνει ένα σχόλιο. "Δεν θέλω να τοποθετηθώ σε αυτό. Θα σου πω μόνο πως εμείς την επιλέξαμε για να είναι μαζί μας. Δεν την έφερε ούτε μας την επέβαλε κάποιος. Όταν κάποιος είναι επιλογή σου, τον εκτιμάς και τον βάζεις σε μια θέση, όλο αυτό είναι κάτι καλό. Γιατί, λοιπόν, μένει με το κακό, ότι αυτό τελείωσε;" λέει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Ένα μήνα ύστερα από την προβολή του Power of Love, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε αρνητικά την επιλογή της να βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω "Η Μαρία Μπακοδήμου έφτασε στο σημείο να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι". Πώς αντέδρασε σε μια τόσο σκληρή και αφοριστική κριτική; "Δεν έχω συζητήσει με τον Μουρατίδη για να απαντήσω. Είπε την άποψή του. Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω. Σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή". 

Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε για πρώτη φορά και με τον Acun Ilicali, ο οποίος έχει την εταιρεία παραγωγής του Power of Love. "Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας. Δεν έχει μόνο η ίδια η ζωή του ενδιαφέρον, αλλά και ο τρόπος που τη διαχειρίζεται και εξελίσσεται κι ο ίδιος. Γνωρίζοντάς τον βλέπω πως πίσω από τον πετυχημένο επιχειρηματία που κινεί τα μίντια κρύβεται ένας άνθρωπος χαλαρός, με μια αυθεντική παιδικότητα. Μου είπε πως χαίρεται που συνεργαζόμαστε και πως θα ήθελε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί".

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρίνος Βυθούλκας)