Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας - Το παρασκήνιο του χωρισμού τους και ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πλέον μαζί και αυτό είναι το χρονικό του τέλους της σχέσης τους. Όπως αναφέρει το περιοδικό DownTown, το ζευγάρι επέλεξε να συγκατοικήσει πριν περίπου δύο μήνες μετακομίζοντας μαζί με τον γιο της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το περιοδικό, η παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στην περιοχή, αφενός μέσω της επιχειρηματικής κίνησης που έκανε να ανοίξει ένα street food εστιατόριο και η μετακόμισή του σε ένα διαμέρισμα "σχεδόν απέναντι" από το διαμέρισμα των Μπαλατσινού - Κικίλια έκανε το ζευγάρι να μην απολαμβάνει τη νέα φάση της σχέσης του. 

"Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα" αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του περιοδικού. 

Όσο για τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα πάντα με το DownTown, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως αποφάσισε τελευταία στιγμή να περάσει τις διακοπές της με τον γιο της, Μάξιμο, στο Πόρτο Χέλι, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να βρίσκεται και πάλι ακριβώς απέναντί τους, δηλαδή στις Σπέτσες. Μάλιστα, οι τρεις τους έκαναν Ανάσταση στην ίδια εκκλησία, γεγονός που μάλλον δεν έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη την Τζένη Μπαλατσινού.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)