Ανακοίνωση από το Παλάτι για τα γαμήλια δώρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τι θα μπορούσε να δωρίσει κανείς σε ένα ζευγάρι για το βασιλικό γάμο του; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ βγάζουν όμως από το δίλημμα τους καλεσμένους τους καθώς το παλάτι ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το ζευγάρι έχει ζητήσει πολύ συγκεκριμένα γαμήλια δώρα. 

Το ζευγάρι επιθυμεί να γίνουν δωρεές και όχι προσωπικά δώρα και ανακοίνωσε μάλιστα και τα ιδρύματα όπου επιθυμούν να γίνουν οι προσφορές. 

"Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι απίστευτα ευγνώμονες για τις ευχές που έλαβαν και ζήτησαν από όλους όσους επιθυμούν να να προσφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αντί να στείλουν δώρο", αναφέρει η ανακοίνωση στο Twitter. 

Το ζευγάρι έχει επιλέξει προσωπικά επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και ιδρύματα για παιδιά. 

Την ίδια ώρα τα νέα του γάμου συνεχίζουν να απασχολούν με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο νυφικό. 

Ο οίκος μόδας Erdem ίσως να είναι αυτός που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ για τον γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου. 

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Diary Directory σε ρεπορτάζ του. Ο πολυτελής οίκος μόδας, που έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το βρετανικό Συμβούλιο μόδας, εδρεύει στο Λονδίνο και διευθύνεται από τον Καναδό Σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου και φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης της βασιλικής οικογένειας. 

Τόσο η Μαρκλ όσο και Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν κατά καιρούς ντυθεί με ρούχα του διάσημου οίκου μόδας. 

Στα άτομα που φέρονται να βρίσκονται σε εγρήγορση για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ είναι και η Σάρα Μπάρτον, δημιουργική διευθύντρια του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που δημιούργησε το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φημολογείται ότι θα δώσει στιλιστικές συμβουλές στην μέλλουσα πριγκίπισσα Μέγκαν. 

Πάντως για όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας επίσημος σχολιασμός.

Πηγή: lifo.gr