Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο "Δον Κιχώτης" του Τέρι Γκίλιαμ έχει τρέιλερ

Πρόκειται με διαφορά για ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα κινηματογραφικά σχέδια όλων των εποχών. Κι όμως, έπειτα από αναρίθμητες αναβολές, ακυρώσεις, ασθένειες, θανάτους, πολλαπλές αλλαγές πρωταγωνιστών και κάθε είδους πιθανά προβλήματα, συν ένα ντοκιμαντέρ για όλα τα παραπάνω, ο "Δον Κιχώτης" του Τέρι Γκίλιαμ είναι πλέον αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

Δεδομένης της διαβόητης ιστορίας του, βέβαια, δεν πρόκειται να πειστούμε ολοκληρωτικά μέχρι να δούμε το "The Man Who Killed Don Quixote" με τα ίδια μας τα μάτια, ωστόσο το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε μόλις και αποτελεί τουλάχιστον μια σοβαρή ένδειξη ότι η ταινία υπάρχει στ' αλήθεια. 

Οχι μια συμβατική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Θερβάντες, αλλά περισσότερο εμπνευσμένη από αυτό, και με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ, Τζόναθαν Πράις, Όλγκα Κιριλένκο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ, η ταινία θα κάνει το πιθανότερο την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Μάιο, στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών – αν φυσικά δεν προκύψει πάλι κάποια αναποδιά! Το γεγονός, πάντως, ότι το πρώτο τρέιλερ είναι γαλλικής προέλευσης συνηγορεί σ' αυτό. Δείτε το παρακάτω: Πηγή: flix.gr (Θανάσης Πατσαβός)