Φαίη Σκορδά: Τα σχόλια για τον Γιάννη Λάτσιο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ant1

Το τέλος της συνεργασίας του Ant1 με τον Γιάννη Λάτσιο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αλλά και σχολιάζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια του Πρω1νού, άρπαξε την ευκαιρία για να στείλει το δικό της μήνυμα, για τον Γιάννη Λάτσιο.

Με πολύ όμορφα λόγια, τόνισε την εκτίμηση που τρέφει για εκείνον και γι' άλλη μια φορά τον αποκάλεσε "διευθυντή της καρδιάς της"! 

"Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ, ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του. Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το "διευθυντής της καρδιάς μου" δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν "Α, γλείφει". Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο", είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: peoplegreece.com