Ζήνα Κουτσελίνη: Θα γίνει η νέα «σιδηρά κυρία» του ΑΝΤ1;


Το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 φυσικά προκαλεί ντόμινο στο τηλεοπτικό τοπίο. Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα ήθελαν τη Ζήνα Κουτσελίνη να μετακομίζει από το Star στον ΑΝΤ1 με διπλό ρόλο, τόσο στον σχεδιασμό του προγράμματος του καναλιού, όσο και στην παρουσίαση με τις "Αλήθειες με τη Ζήνα".


Ποια είναι όμως η αλήθεια; Η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει ήδη επαφές με στελέχη. Ήδη έχει γίνει πρόταση, το σενάριο της Ζήνας Κουτσελίνη είναι ένα σενάριο που παίζει για επιτελική θέση μέσα στο κανάλι. Ίσως όχι ακριβώς για τη θέση που είχε ο Γιάννης Λάτσιος αλλά για μία θέση υπεύθυνου ψυχαγωγικών εκπομπών, παράλληλα με την εκπομπή της. Το συμβόλαιο της με το Star λήγει το καλοκαίρι, να υπενθυμίσουμε. Επίσης, ένα άλλο σενάριο που ακούγεται είναι αυτό του Πέτρου Μπούτου. Ήταν στο δυναμικό του καναλιού με τη δική του εταιρία παραγωγής, δίνοντας κάποιες προτάσεις. Καμία όμως από τις προτάσεις που κατέθεσε για το TV Makedonia δεν εισακούστηκε. Οπότε είναι σε μία επαφή, αλλά δεν εργάζεται για τον σταθμό. Είναι μια υποψηφιότητα που αντιμετωπίζεται εχθρικά εσωτερικά. Υπάρχει μια πιθανότητα αναβάθμισης στελεχών που ήδη υπάρχουν στο κανάλι και εργάζονται, είναι θετικός πολύ προς αυτή την κατεύθυνση ο αντιπρόεδρος του σταθμού».

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Υπάρχουν προγράμματα για μετά το Πάσχα και προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν που προφανώς δεν θα ισχύσει. Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Έρχονται μέρες σαν το 2008 στο κανάλι με μειώσεις, θα φύγουν πολλά στελέχη από το Μαρούσι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο σενάριο της επιστροφής του Τζώνη Καλημέρη, αποκαλύπτοντας πως δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση, ο οποίος όμως θα τη σκεφτόταν πολύ σοβαρά έχοντας ωστόσο ενστάσεις και απαιτώντας μια περίοδο χάριτος ώστε να αποδείξει πως τα προγράμματα που θα επιλέξει θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr