Πέτρος Ιακωβίδης "Γέλα Μου"»: Έρχεται ολοκαίνουριο τραγούδι & video clip


Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός Πέτρος Ιακωβίδης μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τελευταίο του single "Αποτυπώματα", γνωρίζοντας την καθολική αποδοχή ραδιοφώνων και κοινού, επιστρέφει δριμύτερος. Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, γεμάτο ένταση, ρυθμό και συναίσθημα με την υπογραφή του ίδιου για ακόμη μια φορά σε στίχους και μουσική.


Ο καλλιτέχνης πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά νησιά της Ελλάδας, την Κέρκυρα και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip!

Εμφανώς ανανεωμένος και σε απόλυτα δημιουργική διάθεση περιπλανήθηκε στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού, αναδεικνύοντας τα πιο ειδυλλιακά του σημεία καθώς ξεδιπλώνονται με μαεστρία εικόνες γεμάτες έντονα συναισθήματα και… εκπλήξεις!


Ο Πέτρος Ιακωβίδης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μια σειρά sold out εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα ετοιμάζει με ανυπομονησία την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα με στόχο να γεμίσει «Fantasia» τις βραδιές μας από τα μέσα Απριλίου!


Πέτρος Ιακωβίδης
"Γέλα μου"
Το ολοκαίνουριο τραγούδι κυκλοφορεί σύντομα από την Minos EMI σε παραγωγή της Icon Music.