Νίκος Μουτσινάς - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το αιφνιδιαστικό τέλος του Sunday Live

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Jesus Christ Superstar συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόωρο τέλος του Sunday Live.


O παρουσιαστής δήλωσε πως δεν είναι ο αρμόδιος για να εξηγήσει τους λόγους της διακοπής του κυριακάτικου σόου, ενώ τόνισε πως "έχει αλλάξει αυτό το σύστημα, είναι πιο "άγριο" πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος τώρα νομίζω έχει μικρύνει πάρα πολύ. Οπότε δυστυχώς είναι όλα πιθανά και απρογραμμάτιστα". 

Όσο για το αν ο ίδιος αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησαν να "σώσουν" το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε πως προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις όμως "οι εποχές που ζούμε είναι εποχές "Survivor". Αποκάλυψε ωστόσο πως οι υπεύθυνοι του σταθμού του Αμαρουσίου δεν τον ενημέρωσαν για το τέλος της εκπομπής, καθώς όπως είπε "όλα έγιναν τόσο γρήγορα". 

"Κανένα κανάλι δεν ξεκινάει μια εκπομπή για να τη σταματήσει. Ξεκινάνε όλα με τους καλύτερους οιωνούς αλλά συμβαίνουν και κάποιες εξελίξεις. Άλλες φορές ευχάριστες, άλλες φορές δυσάρεστες. Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη, δεν είναι όμως και ένα ζήτημα ζωής και θανάτου, χωρίς καμία υπεροψία, στεναχωρήθηκα αλλά δεν γίνεται να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα" κατέληξε.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)