Η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ στον τρίτο κύκλο του Stranger Things

Στο cast του 3ου κύκλου του "Stranger Things", τη σειρά του Netflix που έχει κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς, ενσωματώνεται η Μάγια, κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ. Η 19χρονη Μάγια θα υποδυθεί τη Ρόμπιν, ένα νέο πρόσωπο, "ένα εναλλακτικό κορίτσι που είναι εξίσου έξυπνο και χαριτωμένο", όπως δηλώνουν οι δημιουργοί της σειράς.

"Έχοντας βαρεθεί από την καθημερινή της δουλειά, ψάχνει τον ενθουσιασμό στη ζωή της. Και τον βρίσκει με το παραπάνω, όταν ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό στο Χόκινς". 

Η Μάγια είναι μοντέλο αλλά και ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στη μεταφορά για το BBC του βιβλίου "Μικρές Κυρίες" υποδυόμενη την Τζο Μαρτς. Ο πατέρας της, Ίθαν Χοκ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People "περήφανος" που η κόρη του ακολούθησε το υποκριτικό μονοπάτι. "Ήταν πάντα καλλιτέχνιδα, έγραφε ποιήματα, τραγουδούσε. Ωστόσο, την ηθοποιία την ανακάλυψε στο λύκειο. Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου να τη βλέπω να παίζει στις "Μικρές κυρίες".Η Μάγια γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου τους 1998 στη Νέα Υόρκη. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Λεβόν, δύο ετεροθαλείς αδελφές από τον δεύτερο γάμο του Ίθαν Χοκ με τη Ράιαν Σοχιούζ και μία ακόμα ετεροθαλή αδελφή από τη σχέση της μητέρας της με τον Αρπέιντ Μπουσόν.Έχει δυσλεξία, γεγονός που την ανάγκασε να αλλάξει σχολεία. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία ως μοντέλο της Vogue, ενώ ήταν ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στην καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein που σκηνοθέτησε η Σοφία Κόπολα. 

Ο τρίτος κύκλος του "Stranger Things" αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2019.

Πηγή: athensvoice.gr (Χαρά Βαμβακούλα)