Πρεμιέρα Hell's Kitchen: Ένα πραγματικό εστιατόριο στις οθόνες μας!

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, οι πόρτες του Hell's Kitchen άνοιξαν στον ΑΝΤ1, με πολλά απρόοπτα αλλά και την ένταση ενός πραγματικού εστιατορίου. Επεισοδιακή πρεμιέρα, με απαιτητικούς καλεσμένους και τον Μποτρίνι, έτοιμο να βάλει τον πήχη ψηλά στη λειτουργία του εστιατορίου, όπως μόνο αυτός ξέρει. Οι δοκιμασίες πολλές και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να υποστούν κάθε συνέπεια. Στόχος, να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στο πρώτο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τον  Έκτορα Μποτρίνι να υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στο γραφείο του, με αρκετούς να έρχονται σε αμηχανία στην πρώτη επαφή μαζί του. Οι συναντήσεις, σκέτη "φωτιά". Επίσης, παρακολουθήσαμε αρκετά στιγμιότυπα από το σπίτι που μένουν οι διαγωνιζόμενοι, τις αντιδράσεις και τις πρώτες σχέσεις να διαμορφώνονται μεταξύ των παικτών. 


Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι 20 επίδοξοι μάγειρες του Hell's Kitchen χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, προετοίμασαν και σέρβιραν τα πιάτα στους καλεσμένους τους, με πολλά απρόοπτα, παράπονα και όχι με τόσο ευχάριστη εξέλιξη. Στη δοκιμασία, οι άντρες (μπλε ομάδα) βγήκαν νικητές, ενώ οι γυναίκες (κόκκινη ομάδα) κλήθηκαν να επιλέξουν τις δύο υποψήφιες προς αποχώρηση, τη Σεμίνα Κατσίβα και την Ιωάννα Βουτσά. 
Ωστόσο, ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς με βάση την εκτίμησή του για τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, αποφάσισε άλλη αποχώρηση. Ζήτησε από τη  Δέσποινα Εκατομμάτη να αποχωρήσει από την κουζίνα του Hell's Kitchen και να κρεμάσει την ποδιά της, φεύγοντας. 

Η πρεμιέρα ξεκίνησε με ένα επεισόδιο "φωτιά". Στο 2ο επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει αυτή τη φορά την ικανότητα των δύο ομάδων, στην συνεργασία και στη συγκέντρωση. Η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα πάρει την υψηλότερη βαθμολογία για την καλύτερη απόδοση των πιάτων. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες πρέπει να βρουν τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας γιατί ακολουθεί άλλη μια βραδιά στο εστιατόριο, που σίγουρα θα καίει... Το σπίτι κρύβει πολλά μυστικά και εντάσεις... Η κερδισμένη ομάδα επιστρέφει στο σπίτι και αντί να χαίρεται την νίκη της υπάρχουν τσακωμοί και έντονες στιγμές! 

Στο κομμάτι του Dinner Service, οι πρώτοι καλεσμένοι καταφθάνουν και ο Chef "ακονίζει τα μαχαίρια του" στις δύο ομάδες. Στους καλεσμένους του 2ου επεισοδίου, θα δούμε την Αντωνία Καλλιμούκου, τον Διονύση Αλέρτα, την Αλίνα Κωτσοβούλου, την Κλέλια Πανταζή, τον Γιώργη Κοντοπόδη, την Κωνσταντίνα Κλαψινού, τον σεναριογράφο Ζήση Ρούμπο και τους ηθοποιούς της νέας online action/horror σειράς του NETWIX, "Athens Dark", Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Ελισάβετ Σπανού, Αντώνη Τανισκίδη, Γιώργο Τζωρτζάκη και Νίκο Παντελίδη. 

Και... η ώρα της κρίσης φτάνει: Ο Μποτρίνι κάνει μία ανασκόπηση της βραδιάς και σημειώνει λάθη και παραλείψεις. Ανακοινώνει τη χαμένη ομάδα που πρέπει με τη διαδικασία της ανοιχτής ψηφοφορίας να ανακοινώσει ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

Δύσκολη στιγμή για τους συμμετέχοντες... 

Τα κατάφεραν αυτή τη φορά τα κορίτσια; Λειτούργησαν ομαδικά ή έγιναν ζευγάρια; Τι  κρύβει η ομάδα των αγοριών; Σε ποιον παίκτη θα ζητήσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κρεμάσει τη στολή του μάγειρα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι; Η συνέχεια στο Hell's Kitchen, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1! 

#HellsKitchenGR

FB: Hells Kitchen Ant1 
Instagram: hellskitchenant1 https://www.instagram.com/hellskitchenant1