Μετά το "Girls", η Λίνα Ντάναμ στέλνει την Τζένιφερ Γκάρνερ...κατασκήνωση

Πείτε ότι θέλετε για το "Girls", αλλά η σειρά της Λίνα Ντάναμ που ξεκίνησε ως το "Sex and the City" της νέας γενιάς για να εξελιχθεί σε ένα σόου ικανό να προκαλεί εξίσου αβίαστα το γέλιο όσο και τον εκνευρισμό, παραμένει μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, με φανατικούς οπαδούς και ορκισμένους εχθρούς, ενώ η ίδια η δημιουργός της προκαλεί συχνά πυκνά με τις δηλώσεις της – τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιτυχία του "Girls", που ολοκληρώθηκε πέρσι έπειτα από έξι σεζόν, καθιστούσε μάλλον δεδομένο το ότι η Ντάναμ δεν επρόκειτο να μείνει για πολύ καιρό με σταυρωμένα τα χέρια, εντός και εκτός τηλεόρασης. Ετσι, εκτός από το σενάριο για το αγγλόφωνο ριμέικ του "Toni Erdmann" που ετοιμάζει, η Ντάναμ σχεδιάζει επίσης μια νέα σειρά για το HBO. Το νέο αυτό τηλεοπτικό σχέδιο φέρει τον τίτλο "Camping", βασίζεται στην ομώνυμη βρετανική σειρά της Τζούλια Ντέιβις και η πρώτη της σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Εχει μάλιστα ήδη βρει την πρωταγωνίστριά της στο πρόσωπο της Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία επιστρέφει για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη σε βασικό ρόλο, 12 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του "Alias". 

Τη νέα σειρά υπογράφει η Ντάναμ μαζί με τη συνδημιουργό του "Girls", Τζένι Κόνερ, και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τα 45α γενέθλια του Γουόλτ, ο οποίος σκοπεύει να τα γιορτάσει με ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στην εξοχή – αυτό τουλάχιστον σχεδιάζει η εμμονικά οργανωτική και control freak σύζυγός του Κάθριν. Οταν όμως η χαρωπή αυτή εκδρομή συγκεντρώνει επίσης την ντροπαλή αδελφή της, την πρώην καλύτερή της φίλη και άλλους απρόσμενους επισκέπτες, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου και το ανέμελο σαββατοκύριακο θα μετατραπεί σε μια δοκιμασία του γάμου τους και σε μια έκρηξη γυναικείου ανταγωνισμού.

Η Γκάρνερ θα υποδυθεί φυσικά την Κάθριν, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ.

Πηγή: flix.gr (Θανάσης Πατσαβός)