Η Βκτωρία Ταγκούλη στο El Convento Del Arte στις 24 Μαρτίου

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις όπως η Φουρκέτα της Ελένης Γκασούκα, παρουσιάζει live ένα πρόγραμμα που φανερώνει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς της.Στην "Κουκίδα" που θα παρουσιάσει στον τόσο όμορφο θεατρικό χώρο του Εl Convento del Arte το Σάββατο 24 Μαρτίου, επιλέγει μια σειρά από τραγούδια που σχηματίζουν ένα πολύχρωμο μουσικό σύμπαν. 

Από τον ηλεκτρισμό των Ξύλινων Σπαθιών και τον πληγωμένο ερωτισμό της Piaf και της Nina Simone, στον καημό του Άκη Πάνου και από τους εύθραυστους Simon and Garfunkel, στον εξωτισμό του Caetano Veloso  και της αιθέριας Kate Bush. Ανάμεσα τους χωρούν και τραγούδια από musical του Αndrew Lloyd Webber. 

Μαζί και νέα τραγούδια από την "Κουκίδα" τον πέμπτο προσωπικό της δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με δυνατές υπογραφές σύγχρονων δημιουργών. 

Στο άψογο αποτέλεσμα συμβάλλουν οι εκλεκτοί μουσικοί που συνοδεύουν την Βικτωρία Ταγκούλη σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. 

Χρίστος Θεοδώρου - ενορχήστρωση, πιάνο

Αντώνης Αρβανίτης - κοντραμπάσο 

Βαγγέλης Παρασκευαϊδης - κρουστά, βιμπράφωνο 

El Convento Del Arte 
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα 

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 

Μουσική παράσταση: "Κουκίδα" live 

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα 

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00 

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 - email: info@elconvento.gr - web address: http://www.elconvento.gr 

Είσοδος: 8 euro 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr