Η Κατερίνα Καραβάτου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Ποτέ δεν ήμασταν φίλες"

Στον καναπέ του Dot κάθισε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Η παρουσιάστρια της "Φωλιάς των ΚουΚου" ρωτήθηκε για το αν έχει δει Survivor με την ίδια να απαντάει αρνητικά ενώ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε "δεν έχουμε υπάρξει φίλες με την Κωνσταντίνα, εμείς ήμασταν στην ίδια εκπομπή. Δεν έχουμε σχέσεις φιλικές ή κάτι τέτοιο. Ούτε είχαμε ποτέ. Ούτε και τότε. Συναντιόμασταν στην εκπομπή και στις συσκέψεις της εκπομπής, δεν είχαμε παραπάνω σχέσεις, καθόλου" σχολίασε. 

Όσο για το αν έχει σχέσεις με τους ανθρώπους του χώρου η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε πως "δεν έχω με όλους πολύ μεγάλη επαφή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που οπωσδήποτε όταν δουλεύεις με κάποιον πρέπει να έχεις γίνει και κολλητός, ή έστω φίλος, ή υποχρεωτικά να βγαίνεις έξω και να περνάς καλά. Με τους ανθρώπους που έχω γίνει φίλη, είναι γιατί ήταν για να γίνει. Ταιριάζαμε, μας ένωσε η ζωή, μας ένωσαν τα πράγματα που ζούσαμε και για αυτό είμαστε ακόμα και μαζί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το "Κους Κους" και οι πιο παλιοί μου, δηλαδή η Κλεοπάτρα και ο Δημήτρης. Με την Κωνσταντίνα δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο. Πέρασα μια χρονιά όπως την πέρασα εκεί. Δεν ήταν μια χρονιά που πετούσα τη σκούφια μου. Ήταν όμως μια χρονιά, όπως είπα όταν έκλεινα την εκπομπή τότε, στον μικρό μου λόγο που έβγαλα κλείνοντας που ήταν πολύ διδακτική για εμένα και κράτησα όλα αυτά τα πράγματα που έμαθα". 

Δες το απόσπασμα: http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/52723_f427a02bfc62d1591641f83697d02fa6.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)