Τζένιφερ Λόπεζ: Η ηλικία είναι στο μυαλό. Λέω καθημερινά στον εαυτό μου πως είμαι νέα και διαχρονική

Η Τζένιφερ Λόπεζ είπε πως παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται να παντρευτεί ξανά και αποκάλυψε εκείνο που την κάνει να νιώθει "νέα και διαχρονική".


Η 48χρονη τραγουδίστρια, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού Harper's Bazaar, είπε πως παρόλο που πιστεύει στο γάμο, δεν πιέζει προς το παρόν τα πράγματα. 

"Πιστεύω στο γάμο και θα ήθελα να γεράσω με κάποιον, ούσα δεσμευμένη. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω τίποτα", είπε. "Με τον Άλεξ είμαι καλά και η σχέση μας υγιής, επικοινωνούμε τέλεια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταφέρουν", πρόσθεσε. 
Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές: με τον Οχάνι Νόα από το 1997 μέχρι το 1998, τον Κρις Τζαντ από το 2001 ως το 2003 και τον Μαρκ Άντονι από το 2004 ως το 2014. 

Σχετικά με το μυστικό καλοζωίας της είπε πως είναι "η επιβεβαίωση". "Είναι πολύ σημαντική. Είμαι νέα και διαχρονική. Το λέω αυτό στον εαυτό μου κάθε μέρα, αρκετές φορές. Ακούγεται σαν ένα ηλίθιο κλισέ, αλλά δεν είναι: η ηλικία είναι μόνο στο μυαλό. Πάρτε για παράδειγμα την Τζέιν Φόντα. Έχει υιοθετήσει θεμελιώδεις αξίες, όπως το να ξεκουράζεται 8 με 10 ώρες. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Κάνει πολύ καθαρή ζωή", είπε η τραγουδίστρια. Επίσης αποκάλυψε πως και αυτή, όπως πολλές άλλες γυναίκες, έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. "Δεν με έχουν κακοποιήσει όπως έχουν πάθει άλλες γυναίκες. Αλλά μου έχει ζητήσει σκηνοθέτης να βγάλω την μπλούζα μου και να του δείξω το στήθος μου. Και όχι, δεν το έκανα. Όταν του αντιμίλησα, είχα τρομοκρατηθεί. Θυμάμαι η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Σκεφτόμουν, "Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος θα με προσλάβει!". Ήταν στις πρώτες μου ταινίες. Αλλά στο μυαλό μου ήξερα πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή. Θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ στραβά. Αλλά αμέσως σκέφτηκα το Μπρονξ που κρύβω μέσα μου και είπα, "Μπα, δεν θα το κάνουμε"", είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Πηγή: lifo.gr