Βίκυ Καγιά - Μίλησε για την περιπέτεια που είχε μετά τον τοκετό

Η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς αυτή την περίοδο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, του μικρού Κάρολου-Ηλία. Έχει επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μίλησε για τη δεύτερη γέννα και αποκάλυψε κάτι που της συνέβη μετά τον τοκετό.


"Ήταν καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω. Έχεις ακούσει αυτό που λένε "μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο και μη χαιρετάτε τις λεχώνες"; Έχουν δίκιο! Παρόλο που δεν με ένοιαζε το φύλο του παιδιού, ο ερχομός του Κάρολου-Ηλία με χαροποίησε. Τώρα έχουμε δύο και δύο!". 

Η Βίκυ μίλησε επίσης και για το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να συνδυάσεις τη δουλειά με τη μητρότητα ειδικά όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά. 

"Στο πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της. Αποκτώντας και δεύτερο παιδί αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Χρειάζεται βοήθεια, που αυτή τη στιγμή μου την παρέχει η μητέρα μου" και συνέχισε: "Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνεις πανικό, τα χάνεις, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και ποιο να πρωτοφροντίσεις" τονίζει χαρακτηριστικά.

Πηγή: marieclaire.gr