Βαγγέλης Περρής - Η αποκάλυψη για τον Θέμο Αναστασιάδη και τη μεταξύ τους σχέση

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" βρέθηκε ο Βαγγέλης Περρής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παλιό συνεργάτη του, Θέμο Αναστασιάδη.


Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον παρουσιαστή του Circo για το πού βρίσκεται ο Θέμος Αναστασιάδης σήμερα αλλά και γιατί απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. "Τηλεοπτικά απουσιάζει γιατί νομίζω ότι είχε κάτι θέματα με τα μάτια του. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, έχουμε να μιλήσουμε από την παραμονή της έναρξης του Rodeo. Ελπίζω όλα να είναι καλά". 

Σχολίασε δε, πως δεν του λείπει η καθημερινή επαγγελματική σχέση που είχε με τον Θέμο Αναστασιάδη, καθώς όπως εξήγησε "δεν ήταν ένας "χωρισμός" επώδυνος. Το βρήκα εξιλεωτικό σχεδόν, οπότε δεν μου λείπει. Δεν στεναχωρήθηκα, που γενικά είμαι στενάχωρος. Είχε φτάσει σε ένα σημείο που σταδιακά έπρεπε να έρθει η λύση. Και η λύση ήρθε και δεν υπέφερα". 

Ωστόσο, όταν ο Πέτρος Κουσουλός τον ρώτησε για την αποχώρησή του και από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" όπου εργαζόταν, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως απολύθηκε. "Απολύθηκα. Δεν έμαθα ποτέ το λόγο γιατί δεν συναντήθηκα ποτέ με κανέναν. Και μάλιστα είχα μάθει ότι φεύγω από την εφημερίδα, προτού φύγω. Το είχα διαβάσει" σχολίασε με την παρέα της εκπομπής να μένει έκπληκτη μια και δεν γνώριζε αυτή την εξέλιξη.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)