Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η ενόχληση για τις φωτογραφίες με τον Ντάνο και η αλήθεια για τη σχέση τους

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο "Πρωινό" και μίλησε στη Φαίη Σκορδά. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον περυσινό νικητή του Survivor.

Για τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες με τον Ντάνο, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: "Αυτές καθαυτές οι φωτογραφίες δεν ήταν κάτι που με σόκαρε. Δεν κάναμε κάτι κρυφό, κάτι κακό. Βρέθηκε ο φωτογράφος στο μαγαζί, φυσικά δεν το ξέραμε και εντάξει αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε". 

Τότε, η Φαίη Σκορδά έσπευσε να διευκρινίσει πως οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το "Πρωινό" δεν ήταν από επαγγελματία φωτογράφο, αλλά από θαμώνα του μαγαζιού που τις τράβηξε με το κινητό του και τις διοχέτευσε στα Μέσα. 

Σε εκείνο το σημείο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε: "Αυτό μου φαίνεται ακόμα χειρότερο! Οι φωτογραφίες του HELLO! ήταν από φωτογράφο. Οι φωτογραφίες όμως που στάλθηκαν από κινητό μού φαίνεται ακόμα πιο...κρίμα. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Είναι άλλο να έρθει κάποιος να σου ζητήσει να βγεις μια φωτογραφία μαζί του και είναι άλλο να βρεθεί κάποιος που τρώει στο διπλανό τραπέζι και να τραβήξει φωτογραφίες και να τις στείλει σε δημοσιογράφους. Κοινωνιολογικά αυτό αξίζει μελέτης. Πολλά συμβαίνουν, αλλά δεν σημαίνει πως είναι και σωστά! (...) Εγώ μπορεί να κρίνω και εξ ιδίων. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, να τραβήξω κρυφά μια φωτογραφία και να τη στείλω στους δημοσιογράφους. Δεν μου έχει ξανατύχει. Αντιλαμβάνομαι γιατί μου έτυχε τώρα, δεν είμαι αφελής. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει, αλλά εσένα πώς σου φαίνεται; Δεν είναι απαραίτητο επειδή γίνεται κάτι ότι πρέπει να το αποδεχτείς κιόλας. Είναι κάτι που συμβαίνει κρυφά!". 

Την ενόχλησε αυτό το περιστατικό; "Με ενόχλησαν οι συζητήσεις που έγιναν μετά. Cool και χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν προβάλλονται προς τα έξω πράγματα της προσωπικής μου ζωής. Από την άλλη δεν με ενόχλησε τόσο πολύ το γεγονός της φωτογραφίας, δηλαδή ότι δύο φίλοι βγήκαν να φάνε. Οι συζητήσεις που έγιναν όμως, κάποιες ξεπέρασαν τα όρια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ο καθένας μιλάει και κρίνει τις καταστάσεις όπως ο ίδιος ξέρει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ελέγξω ολοκληρωτικά κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω αυτό που λέω και κάνω εγώ" εξήγησε. 

Όσο για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι: "Ακριβώς αυτό! Κι εγώ και ο Γιώργος έχουμε βγει πολλές φορές και το έχουμε πει, επειδή έχει προκύψει και στο παρελθόν αντίστοιχο θέμα. Αλλά επειδή σας άκουγα, όποιος πάει στη θάλασσα για φαγητό είναι ρομαντικός; Και όταν κάποιος δίνει το μπουφάν του σε μία γυναίκα που κρυώνει, είναι πολύ περίεργο; Δεν ξέρω... Εντυπωσιάστηκαν κάποιοι... Εγώ γενικά συναναστρέφομαι με κύριους. Και ένας κύριος όταν κρυώνει μία γυναίκα δίπλα του, θα της δώσει το μπουφάν του. Έχουμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση αλλά μέχρι εκεί!".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)