Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση στις κατηγορίες περί διπροσωπίας


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για όλα. Η συνάντηση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε κάπως αμήχανα, με ατάκες περί "βασίλισσας" του Survivor και με ένα στέμμα που διεκδικούν και οι... δυο με τη Ντορέττα να λέει πως είναι "λίγα τα ψωμιά της" στο Survivor Πανόραμα.


Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει «ναι» στο Survivor ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε μερικές ιδιαίτερες στιγμές της πορείας της στο reality.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αντίδρασή της όταν είδε τους συμπαίκτες της ουσιαστικά να την κατηγορούν για διπροσωπία, αφού την κατηγόρησαν πως έδειχνε άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες και έναν διαφορετικό χαρακτήρα όταν δεν κατέγραφε κάποιος φακός τα στιγμιότυπα.
Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να απαντήσει σε όσους είπαν πως μέσω της συμμετοχής της στο Survivor προσπάθησε να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα που είχαν οι τηλεθεατές για εκείνη επισημαίνοντας πως δεν έκανε κάτι διαφορετικό σε σχέση με την καθημερινότητά της, μία πτυχή του χαρακτήρα της που δεν είχε γνωρίσει το ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια που βρισκόταν στο τηλεοπτικό τοπίο.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr