"Οι Διαβολογυναίκες" συνεχίζουν και μετά το Πάσχα στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Βασισμένο στο αριστούργημα του Henri-Georges Clouzot "LES DIABOLIQUES’" (1955). Μια ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Henri-Georges Clouzot και προσαρμογή του Jean Clouzot από το μυθιστόρημα των Boileau και Narcejac "Celle qui n' etait plus" (Εκδόσεις Delanoel). Θεατρική διασκευή στα ελληνικά από την Σάρα Γανωτή, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πάρις Μέξης.

"Χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα" 

"Οι Διαβολογυναίκες", το κλασσικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό "Les Diaboliques" (βασισμένο στη νουβέλα "Celle qui n' était plus" ("Εκείνη που δεν ήταν πια") των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ) μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο σε μια παράσταση γεμάτη ένταση, σασπένς και αναπάντεχες ανατροπές. 

Με φόντο ένα ιδιωτικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού των αρχών του 1950, μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο/εραστή τους σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα τέλειο έγκλημα αλλά τελικά πρόκειται για έναν εφιάλτη χωρίς τέλος. 
Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου συναντιούνται θεατρικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους ο Νίκος Αρβανίτης, ο Σωτήρης Τσακομίδης, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο νεοεμφανιζόμενος Μιχάλης Προσπαθόπουλος. Σενάριο: Ανρί-Ζορζ Κλουζό - Ζερόμ Τζερονιμί (βασισμένο στη νουβέλα των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ)
Θεατρική Διασκευή: Σάρα Γανωτή – Νίκος Σταυρακούδης
Σκηνοθεσία – Σκηνογραφία: Πάρις Μέξης
Σχεδιασμός Ήχου: Κατερίνα Βάμβα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Τέλλος – Lighting Art
Σχεδιασμός Κοστουμιών: Πάρις Μέξης – Βιβέτα Στρατηγού
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Κότσιφα
Βοηθός Σκηνογράφου: Κάτια Κουμαριανού
Παραγωγή: People Entertainment Group ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΘΕΑΤΡΟ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"
Διεύθυνση: Ακαδημίας 3, Αθήνα 106 71
Τηλέφωνο: 21 0363 6144 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20 ευρώ / 15 ευρώ μειωμένο (φοιτητές, ανέργοι, λανω των 65)
ειδικές τιμές για γκρουπ 

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη 20.00
Πέμπτη 21.00
Παρασκευή 21.00
Σάββατο 18.00 και 21.00
Κυριακή 19.00 

Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολη, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο athinorama.gr 

Πληροφορίες στο www.people.gr