Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη μαριχουάνα, λέει πως κάνει ακόμη περιστασιακά και αποκαλύπτει ποιος την προμηθεύει

Η Σαρλίζ Θερόν, που στην νέα της ταινία "Gringo" μπλέκεται με ένα καρτέλ ναρκωτικών, παραδέχθηκε πως όχι μόνο έχει δοκιμάσει μαριχουάνα στην πραγματική ζωή της αλλά πως έκανε συστηματικά και για πολλά χρόνια.Η 42χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως με την μητέρα της αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου τα οποία διαχειρίζονται κάνοντας χρήση μαριχουάνας, την οποία φροντίζει να βρίσκει μάλιστα η ίδια η μητέρα της και της την προμηθεύει. "Είμαι πάντα πρόθυμη να δοκιμάσω ο,τιδήποτε. Μια ζωή την έχουμε, γιατί όχι;", είπε η Θερόν σε συνέντευξή της στο Jimmy Kimmel Live!. 

"Έχω σοβαρά προβλήματα ύπνου, το ίδιο και η μαμά μου. Παίρνουμε φαρμακευτική αγωγή και της έλεγα, "Ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε άλλη εναλλακτική, κάτι που θα μας βοηθήσει να κοιμηθούμε", συνέχισε. Βέβαια, όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ η μητέρα της όχι μόνο να δεχθεί την λύση της μαριχουάνας αλλά και να την προμηθεύει επίσης. "Πίστευα πως εγώ θα ήμουν υπεύθυνη στο να βγω και να τη βρω. Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε σπίτι μου και μου έφερε ένα μικρό πακέτο, το οποίο άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας", είπε η ηθοποιός. 

Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε επίσης πως έκανε χρήση μαριχουάνας για οκτώ χρόνια συνεχόμενα. "Ήμουν σταθερή για περίπου μια οκταετία. Και μετά μια μέρα η χημεία μου άλλαξε, τύπου στεκόμουν μαρμαρωμένη μπροστά στο ψυγείο μου για ένα οκτάωρο και δεν μπορούσα να μιλήσω, οπότε σταμάτησε να έχει πλάκα", είπε η ηθοποιός.

Πηγή: lifo.gr