Κυριακή του Πάσχα γιορτάζουμε στον Alpha!

Την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου, ο Alpha βρίσκεται στο επίκεντρο της γιορτής. Από το τραγούδι που βρίσκεις και κερδίζεις, μέχρι τη συναυλία που σε κερδίζει! Ενδιάμεσα, ένα ταξίδι φαντασίας μέσα από μία ταινία που έγραψε ιστορία.Στις 20:00: "Νότα Μία".

Η Σμαράγδα Καρύδη και οι φίλοι της στήνουν ένα πασχαλινό γλέντι με πολύ παιχνίδι, τραγούδι και έναν ατέλειωτο χορό: Από την "Ιτιά" στο "Θα πάρω μια ψαρόβαρκα", στο "Σου μιλώ και κοκκινίζεις", στο "Χορέψετε χορέψετε" και στο "Ποιος μωρό μου ποιος"! Στις 21:00: "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι"

Το πρώτο μέρος της τριλογίας των "Χόμπιτ" σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον. Το εμβληματικό πρίκουελ της τριλογίας του "Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών" είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιπέτειες φαντασίας που γυρίστηκαν ποτέ, σπάζοντας το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων σε εισπράξεις. Στις 00:30: Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η συναυλία στο Βεάκειο

Η συναυλία που έδωσε ο σημαντικός δημιουργός και ερμηνευτής το περασμένο φθινόπωρο στο Βεάκειο, σε Α' τηλεοπτική μετάδοση. Συμμετοχές – έκπληξη: η Γλυκερία και ο Θανάσης Αλευράς. Τραγούδια με τη δυναμική του live, από τα "Άγγιγμα ψυχής", "Και θα χαθώ", "Χωρίς αναπνοή",  "Ακατάλληλη σκηνή", "Πάρτι", "Το σ' αγαπώ", "Το καλοκαίρι μου", "Δεν φεύγω", "Αν μου τηλεφωνούσες", "Εκδρομή", "Χέρια Ψηλά" μέχρι και την πρόσφατη συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Λίνα Νικολακοπούλου. 

Την Κυριακή του Πάσχα στον Alpha, μουσική, χορός, κέφι και φαντασία γίνονται ένα.