Σωτήρης Κοντιζάς: "Η γυναίκα μου διαχειρίζεται τον λογαριασμό μου στα social media"


Καλεσμένος "Στην Φωλιά των ΚουΚου" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Σωτήρης Κοντιζάς και συνομίλησε με την Κατερίνα  Καραβάτου και την Μαρία Ηλιάκη. Ο γοητευτικός σεφ του MasterChef μίλησε για τη σχέση του με την γυναίκα του αλλά και για το πως διαχειρίστηκε στην αρχή τις εκδηλώσεις θαυμασμού από το γυναικείο φύλο.


«Η μεγάλη αλλαγή ήρθε στο πρώτο MasterChef. Επειδή δεν ασχολούμαι με τα social media, είχα προτείνει στην σύζυγο μου να τα αναλάβει και στην αρχή αρνήθηκε. Παίζεται το πρώτο, δεύτερο επεισόδιο και μου λέει "μήπως να απαντάω εγώ στα σχόλια; Να μου δώσεις τους κωδικούς να τα διαχειρίζομαι εγώ";» ανέφερε προκαλώντας το γέλιο στις παρουσιάστριες.
Παραδέχθηκε πως στην κουζίνα του εστιατορίου που διατηρεί είναι πολύ πιο αυστηρός απ' ότι τον βλέπουμε ως κριτή στο σόου μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε πως του έχουν γυρίσει πιάτο πίσω.

Τέλος, με χιουμοριστική διάθεση απάντησε στα «καρφιά» του Πάνου Ιωαννίδη ότι δεν τον καλούν στις βόλτες τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λέγοντας πως «τον Πάνο τον παίρνουμε κάθε φορά τηλέφωνο, είναι απασχολημένος, η γραμμή του "μιλάει". Τον πήραμε και την τελευταία φορά που βγήκαμε, δεν ήρθε. Με τον Λεωνίδα είμαστε κοντά και όταν έχουμε κενό βρισκόμαστε. Τι να κάνουμε τώρα;».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr