"Μαζί σου για το Τίποτα", το νέο έργο του Άκη Δήμου στο Small Argo full of Art - Από 15 Φεβρουαρίου

Μία κωμωδία-διέξοδος για όσους βρίσκονται σε αδιέξοδο! Το νέο έργο του Άκη Δήμου, "Μαζί σου για το Τίποτα", ζωντανεύει στη σκηνή από την ομάδα HashArt, και με όχημα το ίδιο το "θέατρο" παραβιάζει όλα τα όρια ανοίγοντας διεξόδους σε αδιέξοδα καθημερινά, ανθρώπινα με αστείρευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15 στο Small Argo full of Art.

Σε αυτή την "κωμωδία" του Άκη Δήμου, ένας σκηνοθέτης κάνει πρόβα με τους ηθοποιούς του και προσπαθούν να διασκευάσουν την "Ανιούτα", ένα μικρό διήγημα του Α.Τσέχωφ. Όμως, οι ήρωες-αντιήρωες του Άκη Δήμου ξεσκίζουν τις σκέψεις, τα σενάρια, την υπομονή τους και τη φαντασία τους, ζητάνε zanax από το κοινό, πατάνε στο παρόν, ονειρεύονται, φτιάχνουν playlist, τραγουδούν, αμφισβητούν, παραδέχονται, αντιδρούν, γελούν, και εμπνέονται από τους "πυροβολημένους", γιατί είναι κανονικοί άνθρωποι. Άλλωστε ποιος "τραβάει ζόρι για μια Ανιούτα;" Έχουν γνώση της αποτυχίας τους και την αγκαλιάζουν, γιατί γνωρίζουν ότι αποτυχία είναι το να μην ξαναπροσπαθήσεις. Και έτσι αποτυγχάνουν ξανά και ξανά. Καλύτερα μαζί κι ας είναι για το τίποτα: "Η αποτυχία δεν είναι κάτι και τόσο φοβερό. Δηλαδή είναι μία ήττα αλλά υπάρχουν και ένδοξες ήττες". Ταυτότητα παράστασης 

Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Μπάρας - HashArt theater group 

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά): Αγγελική Γρηγοροπούλου, Ελένη Κουταλώνη, Βαγγέλης Λάσκαρης, Δημήτρης Μαγκλάρας, Τρύφων Μπάρκας 

Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Λάσκαρης
Σκηνογραφική - ενδυματολογική επιμέλεια: Γιώργος Λυντζέρης
Επιμέλεια Κίνησης: Φώτης Νικολάου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Στριφτάρης
Trailer: Γιάννης Βολιώτης 

FB page: https://www.facebook.com/HashArt-theater-group-1578788559086750
Trailer on Youtube: https://m.youtube.com/watch?v=H03DR3w5Isc&feature=youtu.be
Email: hasharttheatergroup@gmail.com Πληροφορίες

Χώρος: A Small Argo full of Art, Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο

Πρεμιέρα: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη και Παρασκευή στις 9:15

Διάρκεια: 75'

Εισιτήρια: €12, €10 (μειωμένο), €5(ατέλειες και ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου.

Πληροφορίες-Ταμείο θεάτρου: 2105201684 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15

A Small Argo full of Art, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο 

Η Ομάδα HashArt 

Η ομάδα HashArt theater group ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και ο στόχος, η πρόθεση, η επιθυμία αλλά και η μέθοδός της αποτυπώνονται στο όνομα με τη λέξη hash που σημαίνει μίξη διαφόρων και διαφορετικών, παλαιών και νέων υλικών που αντλούν από τις βιβλιοθήκες τους, τις δισκοθήκες τους, τις αποθήκες τους και από τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Με την πρώτη τους παράσταση, Ο Γλάρος...αυτό ήθελα να πω, βασισμένη στον Γλάρο του Α. Π. Τσέχωφ και κείμενα των Άκη Δήμου, Γιώργου Χειμωνά, Laurent Gaude, Γιάννη Ευσταθιάδη, Sarah Kane, Γιάννη Πάνου κ.ά. έκαναν το ντεμπούτο τους στην Πάτρα (προσκεκλημένοι από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας) και στα Ιωάννινα, ενώ με την ίδια παράσταση συμμετείχαν στο ΒΟΒ festival 2017- Φεστιβάλ Αθηνών, και στα 52α Δημήτρια Θεσσαλονίκης (Οκτώβριος 2017).