Η Καίτη Γαρμπή Σπάει τους Δείκτες με νέο single - Sunday Live και sold out πρεμιέρα

Μετά από την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Ελληνίδας DIVA Καίτης Γαρμπή "Σπάσε τους δείκτες", ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο το ομώνυμο τραγούδι του album με τίτλο «Σπάσε τους δείκτες του ρολογιού". Η σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη και οι στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια απογειώνονται μέσα από την χαρακτηριστική ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή.

Ο νέος δίσκος σκαρφάλωσε γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts στην Ελλάδα και το πρώτο single "Βάλε Μια Τελεία" με το δικό του ξεχωριστό music video γνώρισε επιτυχία τόσο στο YouTube όσο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες! Το δεύτερο single που αποκαλύπτεται μέσα από το νέο album, δε θα σπάσει τους δείκτες του ρολογιού μόνο αλλά και των charts Ελλάδας και Κύπρου!

Ακούστε το τραγούδι: https://youtu.be/7mE6VqqCzRQ 

Η Καίτη Γαρμπή ήταν special guest στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής "Sunday Live", όπου ξεσήκωσε τον κόσμο με το νέο #hit "Σπάσε τους δείκτες του ρολογιού". Η αγαπημένη τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες για το παιχνίδι της εκπομπής "Karaoke Live"! Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες του Karaoke Live κέρδισαν στο παιχνίδι αφού ήξεραν όλες τις πολυτραγουδισμένες επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή! 

Η Καίτη Γαρμπή διανύει μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνικά φάση, ολοκληρώνοντας μεταξύ άλλων και τις εμφανίσεις της στο Stage της Θεσσαλονίκης. Η φαντασμαγορική sold out πρεμιέρα στην Ιερά Οδό δείχνει ότι η συνέχεια του επιτυχημένου σχήματος στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Χρήστου Μενιδιάτη θα ξεσηκώνει και το κοινό της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. ARTIST OFFICIAL PAGES

FACEBOOK | https://www.facebook.com/KaitiGarbiOfficial
INSTAGRAM | https://instagram.com/kaitigarbi
TWITTER | https://twitter.com/kaitigarbi
http://kaitigarbi.com.gr