Μήπως ο Roland Mouret μόλις αποκάλυψε ότι σχεδίασε το νυφικό της Meghan Markle;

Λίγες μέρες πριν, τα στοιχήματα διακόπηκαν απότομα στην είδηση ότι η creative director του Alexander McQueen, Sarah Burton ήταν η πιο πιθανή σχεδιάστρια του γαμήλιου φορέματος της Meghan Markle. Τώρα όμως, ένας νέος σχεδιαστής μόδας έριξε τυχαία το όνομά του στο παιχνίδι. Και, δεδομένης της στενής σχέσης του με τη νύφη, το πράγμα έχει ενδιαφέρον.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο WWD, ο σχεδιαστής Roland Mouret παρέμεινε σχεδόν μυστικοπαθής για το ρόλο του στο σχεδιασμό του νυφικού της πρώην ηθοποιού για την μεγάλη της μέρα στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι St George's Windsor Castle. 

"Μμμμμμ, δεν θέλω να πω. Κανένα σχόλιο. Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο γι' αυτό. Είναι φίλη. Και αυτό είναι...δεν μπορώ να πω", είπε. Σε μια άλλη συνέντευξη στη New York Post, πρόσθεσε: "Η Meghan γνωρίζει πολύ καλά τι της αρέσει και το σημαντικό με τη Meghan είναι να την ακούς και να συνεργάζεσαι μαζί της". Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες, απάντησε: "Έχω ήδη πει πάρα πολλά". 

Ο Mouret, ο οποίος θεωρείται μέντορας της Victoria Beckham στο σχέδιο μόδας, και η Markle έγιναν πολύ καλοί φίλοι πριν από χρόνια όταν συναντήθηκαν σε ένα ασανσέρ ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη. 

Ενας άντρας με μπουρνούζι μου λέει, "Θα ήθελα να σας ντύσω",  μοιράστηκε η Meghan προηγουμένως. "Σκέφτηκα, τι;". Τότε μου είπε ποιος ήταν και από εκείνη τη στιγμή είμαστε φίλοι". 

Ο γάλλος σχεδιαστής μόδας – που λατρεύτηκε από τις Kate Middleton και Kim Kardashian – είναι τόσο κοντά στην Markle που έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο λογαριασμό της στο Instagram πριν αυτός διαγραφεί. Οσοι στοιχημάτισαν λοιπόν στην υπογραφή του οίκου McQueen για το νυφικό της, ίσως τώρα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Πηγή: marieclaire.gr