Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι η Φαίη Σκορδά; Η ανακοίνωση για τη συνεργασία της on air

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δευτέρας, του Cabaret στο θέατρο Παλλάς, την Τρίτη στο Πρω1νό σχολίασαν όσους έδωσαν το παρών για την παράσταση. Εν συνεχεία μάλιστα μίλησαν για τις δηλώσεις στις κάμερες που έκαναν αρκετοί ηθοποιοί και γενικότερα καλλιτέχνες.

Αναφερόμενοι στον Γιώργο Αγγελόπουλο λοιπόν και τη νέα αρχή του στο Τατουάζ, σημείωσαν πως δείχνει να το "γουστάρει" πολύ. 

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε να ακούσει από τη Φαίη Σκορδά να κάνει μία τόσο μεγάλη αποκάλυψη. "Προφανώς αυτό τον εξιτάρει, το θέλει... Του αρέσει, έχει το ψώνιο με την καλή έννοια", είπε αρχικά για τον Ντάνο και στη συνέχεια είπε: "Όπως εγώ του χρόνου θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Βάλαρη!". 

Όλοι στο πλατό ανέφεραν τη μεταμφίεσή της ως Μαίρη Χρονοπούλου την προηγούμενη Παρασκευή με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει: " Όχι όχι μίλησα μαζί του. Μην πάρουμε τη λάμψη από την πρεμιέρα αυτή... Θα τα πούμε άλλη στιγμή!". 

Λέτε να δούμε τη Φαίη σε κάποιο guest ρόλο ή να παίζει σε βίντεο κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης; Ωστόσο μπορεί να μη τη δούμε σε έναν τόσο ενεργό ρόλο, αλλά σε κάτι πιο...σύνθετο καθώς η παρουσιάστρια ως γνωστό έχει σπουδάσει Κριτικός της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.

Πηγή: peoplegreece.com (ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)