Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Meghan Markle στο "Suits"

Από τη στιγμή που η Meghan άρχισε τα νταλαβέρια με τον Πρίγκιπα Χάρι, και πλέον ετοιμάζεται να ντυθεί πριγκιπική νυφούλα στις 19 Μαΐου, οι παραγωγοί της σειράς "Suits" αναζητούσαν την αντικαταστάτριά της. Και τη βρήκαν.

Είναι η Katherine Heigl, η οποία όμως δεν θα πάρει τον ρόλο της Ρέιτσελ Ζέιν. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, γνωστή μας κυρίως από το "Grey's Anatomy", θα υποδυθεί τη Σαμάνθα Γουίλερ, νέα συνέταιρο της Pearson Specter Litt, που αναστατώνει την εταιρεία και "είτε θα γίνει το μεγαλύτερο χαρτί της φίρμας είτε ο πιο δυνατός εχθρός της", σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς. Η Katherine Heigl δήλωσε φαν της σειράς από το πρώτο επεισόδιο και τυχερή για την ένταξή της στην οικογένεια Pearson Specter Litt. Η ηθοποιός ξεκίνησε τα βήματά της από πολύ μικρή ως παιδί μοντέλο, πρωταγωνίστησε σε πολλά διαφημιστικά σποτ, ώσπου έπαιξε την επαναστατημένη έφηβο κόρη του Ζεράρ Ντεπαρτιέ στην ταινία "Διακοπές με τον μπαμπά μου". 

Στον όγδοο κύκλο του "Suits", επιστρέφουν φυσικά ο Χάρβεϊ (Γκάμπριελ Μαχτ), η Ντόνα (Σάρα Ράφερτι) και ο Λούις (Ρικ Χόφμαν), όχι όμως και ο Μάικ Ρος (Πάτρικ Άνταμς), αρραβωνιαστικός της Ρέιτσελ (Μέγκαν Μαρκλ). Ο Μάικ ευχαρίστησε τους πάντες και δήλωσε πως είναι έτοιμος να περάσει από την άλλη μεριά της οθόνης, ως φαν.

Πηγή: athensvoice.gr (Λίνα Μανδράκου)