Γιώργος Καπουτζίδης - Μιλάει για όλα! Η Eurovision, η νέα σειρά και η υπόσχεση στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο διάσημος ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζει μία νέα ιστορία που προορίζεται για τηλεοπτική σειρά ή κινηματογραφική ταινία, ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει τι έχει συμβεί με τη φετινή αποστολή στη Eurovision.

"Δεν γράφω κάποια σειρά. Ξέρω ότι έχει γραφτεί πως ετοιμάζω σειρά, αλλά δεν γράφω. Έχω κρατήσει όλο αυτό το διάστημα κενό, επέλεξα να μην κάνω κάτι τηλεοπτικό από τη στιγμή που τελείωσαν το "Ταλέντο" και το "Voice" μέχρι και τον Σεπτέμβριο που υπολογίζουμε πως θα ξεκινήσουν ξανά. Για να καθίσω, να καθαρίσω τη σκέψη μου, να γράψω κάτι, να δημιουργήσω κάτι ως δημιουργός. Δεν θέλω όμως αυτό να είναι τηλεοπτική σειρά" είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μέσω της μεγάλης οθόνης: "Ας μην πω τι θα είναι γιατί πολλές φορές έχω πει και το σταματάω. Άλλες φορές από εκεί που ήταν ταινία έγινε σειρά όπως ήταν η "Εθνική Ελλάδος". Επίτηδες δεν έκανα τίποτα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο". 

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ΕΡΤ και τον «αποκλεισμό» του από την Eurovision, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε: "Πολλοί λένε πολλά πράγματα. Εγώ πηγαίνω στη Eurovision, όταν με παίρνουν ένα τηλέφωνο από την ΕΡΤ. Δεν έχω κάποια συμφωνία με τους ανθρώπους. Αυτό το οποίο έχει κυκλοφορήσει, έχει να κάνει με μία ομάδα που όλο αυτό το οργανώνει φέτος και εγώ δεν έχω κάποια επαφή, δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, ούτε έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί. Είναι πολύ πιθανό να το στήσουν μόνοι τους και να πάνε κάποιοι άλλοι άνθρωποι φέτος. Γι' αυτό δεν έχω να σας πω και νέα... Αυτό που θέλω όμως να ξεκαθαρίσω είναι ότι κάθε χρονιά που πάμε -ακόμα και όταν εγώ είμαι εκεί- υπάρχει μία μανούρα, μια μιζέρια, μια γκρίνια. Γιατί το φωνητικό είναι έτσι; Γιατί το φόρεμα είναι έτσι; Γιατί, γιατί, γιατί; Θυμάμαι ότι είμαι στο εξωτερικό και ανοίγω να διαβάσω τα νέα της Ελλάδος και διαβάζω αυτές τις γκρίνιες. Και είναι άσχημο! Ειδικά για τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και πρόκειται να εμφανιστούν επί σκηνής. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να υπάρχει καμία γκρίνια. Σαν άνθρωπος που το έχω κάνει αυτό και το αγαπάω, δεν θέλω να γκρινιάξω για τίποτα. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου θέλω να την ευχαριστηθεί, θέλω να περάσει πολύ ωραία και να κάνει και το όνειρό του πραγματικότητα. Γιατί εγώ το έκανα! Το έκανα για πέντε χρόνια και πέρασα και πολύ ωραία. Ας μην είμαι και μοναχοφάης να θέλω να το κάνω μέχρι τα 80 μου! Οπότε, πραγματικά ό,τι τραγούδι και να στείλουμε, όποιους ανθρώπους και να στείλουμε, ας μη γκρινιάζουμε. Ας πάει με καλή ενέργεια όλη η αποστολή". 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης υποσχέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πως θα προσπαθήσει να κάνει κάτι όμορφο. "Θα προσπαθήσω να γράψω μια ωραία ιστορία. Μου αρέσει να το κάνω αυτό, μου αρέσει που οι ιστορίες μου αγγίζουν τον κόσμο ακόμα και τώρα (...) Εντάξει, θα γράψω μια ωραία ιστορία, σας το υπόσχομαι. Θα κάνω ό,τι μπορώ" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)