Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Παρθένα Ζωή


Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η Ζωή και ο Άρης μένουν ανάστατοι από την κρίση της Μαρίνας, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να κατευνάσει την ταραχή της Ζωής. Ο Τάσος μαθαίνει το σχέδιο του Διονύση να πάει την Τέση ένα ταξίδι στη Ρώμη, εξαγριώνεται και τον αναγκάζει να επιστρέψει όλα τα λεφτά στο ταμείο.
Η Μαρίνα φέρνει ξανά στον Άρη το θέμα της υιοθεσίας. Η Σοφία μαθαίνει για την κρυφή κάμερα, θυμώνει και κατηγορεί τον Τάσο πως την έβαλε για να την ελέγχει.  Η Μπούντρου εμφανίζεται ξανά στο φούρνο μετανιωμένη για τον τρόπο που φέρθηκε στη Χρυσάνθη, ενώ εκείνη παραμένει καχύποπτη απέναντί της. Ο Βίκτωρας μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν Μάρκου-Άρη και το λέει στη Μαρίνα. Ο Μάρκος προτείνει στη Ζωή να μη μάθει κανένας το μυστικό της πατρότητας  κι εκείνη σοκάρεται.  Στο μεταξύ ο Άρης επισκέπτεται τον καρδιολόγο της Μαρίνας λέγοντάς του πώς σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από τη γυναίκα του.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου
Η Ζωή δεν δέχεται την συμβουλή του Μάρκου, να κρατήσει κρυφή την πατρότητα του Άρη και τσακώνεται άσχημα μαζί του. Παράλληλα ο γιατρός της Μαρίνας, αποτρέπει τον Άρη από το να της ζητήσει διαζύγιο. Η Μαρίνα περνά στην αντεπίθεση, γεμίζοντας τον μ’ ενοχές, με αποτέλεσμα ο Άρης να ζητά απ’ την Ζωή να αραιώσουν τις επαφές τους. Η Σοφία διαπιστώνει μ’ ανησυχία το ενδιαφέρον της για τον Μάρκο, ενώ ο Τάσος την ρωτά αν είναι σίγουρη για τον γάμο τους. Ο Μάρκος αποφασίζει να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια με τον Βίκτωρα να κρατήσουν μυστική την πατρότητα κι ο Βίκτωρας του αποκαλύπτει τον δεσμό της Ζωής και του Άρη. Η Ζωή είναι σ’ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δέχεται την παρηγοριά του Παύλου, κάτι που βλέπει ο Άρης και το παρεξηγεί. Ο Άρης με αφορμή την δουλειά, τσακώνεται με τον Παύλο και τον ωθεί σε παραίτηση. Ο Άρης βγάζει όλη του την ζήλεια πάνω στην Ζωή και εκείνη έχει μια αναπάντεχη αντίδραση.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
Η Ζωή και ο Άρης καβγαδίζουν άσχημα με αφορμή την παραίτηση του Παύλου, ενώ το περιστατικό μαθαίνει και η Κατερίνα που δηλώνει κι εκείνη παραίτηση. Η Μαρίνα βλέπει ότι ο Άρης χάνει τον έλεγχο εξαιτίας του έρωτα του για τη Ζωή κι αποφασίζει ν’αλλάξει τακτική προσπαθώντας να του γίνει απαραίτητη. Ο Μάρκος αναγκάζει την Ζωή να παραδεχτεί τον έρωτα της για τον Άρη και της προτείνει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό, για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Με προτροπή της Μαρίνας, ο Άρης ζητάει συγγνώμη απ’ τον Παύλο, ο οποίος δεν πείθεται για την μεταμέλεια του Άρη. Ο Διονύσης συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Τέση ως Ελληνο-ιταλός ατζέντης ενώ η Κική και η Φοίβη τον προετοιμάζουν για μια συνέντευξη. Ο Μάρκος λέει στην Σοφία για την πρόταση που έκανε στην Ζωή να φύγει μαζί του κι εκείνη γίνεται έξαλλη. Όμως σύντομα κι εκείνη θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της Ζωής και του Άρη…

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
Η Σοφία σοκαρισμένη ανακαλύπτει την αλήθεια για την πατρότητα του Άρη κι ότι βλέπονται κρυφά με τη Ζωή. Ο Παύλος αρνείται την πρόσκληση του Μάρκου για την Αμερική.  Σε οικογενειακό συμβούλιο με τη Σοφία και τη Ζωή ο Μάρκος επαναφέρει την πρόταση του εξωτερικού. Η Ζωή πλέον το σκέφτεται σοβαρά, αλλά η Σοφία είναι ανένδοτη. Ο Άρης ζητάει από την Κατερίνα να γυρίσει πίσω κι αυτή του λέει πως θα το κάνει μόνο αν τα ξαναβρεί πραγματικά με τον Παύλο και τον πείσει να γυρίσει στην Τράβελφαν.   Η Χρυσάνθη αποφασίζει να συγχωρήσει το Διονύση για την κλοπή του ταμείου ενώ η Μπούντρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις ετοιμασίες του γάμου. Η Μαρίνα σε μια κίνηση αιφνιδιασμού φέρνει στο σπίτι τον παπα-Λάζαρο και τη Βασιλική για να συζητήσουν το θέμα της αναδοχής. Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να μιλήσουν και του λέει την απόφασή της να φύγει, προκαλώντας έτσι την οργή του…

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
Ο Άρης εξαγριώνεται με την πρόθεση της Ζωής να πάει στην Αμερική και τα βάζει  με το Μάρκο. Η Μαρίνα «τυχαία» αναφέρει στη Ζωή ότι είναι θέμα χρόνου να υιοθετήσουν κι αυτοί ένα παιδάκι. Ο Παύλος γυρίζει στην εταιρεία κι ο Άρης τον ψαρεύει για την απόφαση της Ζωής. Τον παρακαλεί αφού την αγαπάει να την πείσει κι εκείνος να μείνει. Την κουβέντα τους ακούει η Ζωή που εξαγριώνεται. Ο Απόστολος προσπαθεί ανεπιτυχώς να μεταφέρει την πρόταση του Βίκτωρα στον Άρη για συνεργασία με τον Κινέζο τουριστικό πράκτορα. Η συνέντευξη του Διονύση βγαίνει στο διαδίκτυο με επιτυχία. Η Κική και η Φοίβη σκέφτονται σοβαρά να τον μανατζάρουν, σε μια καριέρα μοντέλου.  Ο Άρης και η Ζωή έχουν έναν πολύ έντονο καυγά και εκείνη του ανακοινώνει ότι η απόφασή της να φύγει είναι οριστική. Ο Άρης τρελαίνεται και της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που σοκάρει τη Ζωή.